Home VestiIT i nauka Hakerska igra, hands-on radionice, hakeri i još mnogo toga

Hakerska igra, hands-on radionice, hakeri i još mnogo toga

by bifadmin

Uskoro počinje treća eSecurity konferencija sa velikim brojem pratećih dešavanja, kao što su hakerska igra i hands-on radionice, predavanja nekih od najboljih belih hakera iz regiona, upoznate i družite se sa kolegama sličnog interesovanja, vredni pokloni za sve učesnike, a posebne nagrade za najbolje „hakere“, CPE bodovi i još mnogo toga.

Treća eSecurity konferencija u organizaciji Udruženja eSigurnost održaće se od 3. do 5. aprila 2019. godine u Hotelu Holiday Inn u Beogradu. Svaki učesnik konferencije može da prikupi do 18 CPE bodova.

Konferenciju prate radionice i hands-on treninzi na temu etičkog hakovanja i digitalne forenzike. Radionice su namenjen onima koji žele da vide šta ih i kako ih napada i šta im može pomoći da detektuju napade i spreče širenje.

Tokom perioda pre konferencije, kao i na samoj konferenciji organizuje se Hacking Game. Svi zainteresovani su pozvani da učestvuju, a najbolje na konferenciji očekuju vredne nagrade od naših sponzora.

Upoznavanje i druženje je svakako jedan od bitnih aspekata konferencije. Na samoj konferenciji ali i van konferencijske sale učesnici i predavači će moći da provedu kvalitetno vreme i razmene znanja i iskustva. Svi učesnici konferencije su pozvani na večernje druženje uz hranu, muziku i pivo.

Pročitajte i ovo...