Home VestiEkonomija Advokatska kancelarija Živković Samardžić osvojila nagradu Transakcija godine za 2018. godinu za Srbiju

Advokatska kancelarija Živković Samardžić osvojila nagradu Transakcija godine za 2018. godinu za Srbiju

by bifadmin

Advokatska kancelarija Živković Samardžić dobitnik je nagrade Transakcija godine za 2018. godinu za Srbiju za svoj rad na davanju Aerodroma Nikola Tesla u koncesiju.

Ovo je druga godina da se u organizaciji renomiranog časopisa CEE Legal Matters dodeljuju ove nagrade, koje odaju priznanje najvećim i najvažnijim transakcijama vodećih advokatskih kancelarija u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Dvostepeni sudijski panel sastavljen od vodećih advokata iz celog regiona izabrao je pobednike za 17 različitih jurisdikcija Centralne i Istočne Evrope.

Nagrade su dodeljene 28. marta na svečanosti u Budimpešti. Pred više od 90 pravnih stručnjaka iz cele Evrope, Igor Živkovski, partner u advokatskoj kancelariji Živković Samardžić, primio je nagradu u ime kancelarije.

„Istinska je privilegija primiti ovu prestižnu nagradu koja odražava posvećenost i predanost koju je naš tim pokazao radeći na ovoj izuzetno složenoj transakciji”, izjavio je gospodin Živkovski. „Takođe bih želeo da čestitam našem klijentu, Aerodromu Nikola Tesla, i da se iskreno zahvalim na prilici da radimo na ovom značajnom projektu. Konačno, čestitam svim pobednicima, kao i organizatorima ovog izvanrednog događaja.”

„Prosto je bilo nemoguće da sudijski panel ne prepozna značaj ove transakcije, a advokatska kancelarija Živković Samardžić odigrala je značajnu ulogu u njenoj realizaciji”, izjavio je gospodin Dejvid Staki, izvršni urednik časopisa CEE Legal Matters. „Bilo nam je zadovoljstvo što je Igor Živkovski mogao da nam se pridruži na svečanosti i da lično primi nagradu.”

Tim advokatske kancelarije Živković Samardžić koji je pružao savetodavne usluge Aerodromu Nikola Tesla u vezi sa ovom transakcijom vodili su partneri Branislav Živković i Igor Živkovski i stariji saradnik Sava Pavlović.

Pročitajte i ovo...