Home VestiEkonomija U trenu do usluga za najrazličitije potrebe

U trenu do usluga za najrazličitije potrebe

by bifadmin

Postoji mnogo sajtova gde mogu da se uporede cene i uslovi kupovine različitih proizvoda. Međutim, kada je u pitanju angažovanje usluga, situacija je malo drugačija. Do skoro nije postojalo jedinstveno mesto na kome su okupljeni različiti profesionalci i gde mogu da se uporede cene njihovog rada za konkretne tražene usluge.

UTrenu.com je jedini portal koji pomaže korisnicima da pronađu pravog pružaoca usluga na osnovu njihovih potreba, kao i da uporede različite ponude. Na portalu se nalazi preko 150 kategorija usluga, koje pokrivaju sve potrebe korisnika. Usluge majstora, ličnog trenera, profesora matematike, stranih jezika, klavira, violine, izrade torti, DJ-a, su samo neke od njih.

Bez obzira na veliki broj usluga, portal je veoma lak za korišćenje. Dovoljno je da izabereti određenu uslugu, popuniti zahtev u nekoliko klikova i na korak ste do najboljeg rešenja! Uskoro posle toga počeće da pristižu ponude od profesionalaca koji su zainteresovani, slobodni i mogu da urade traženi posao. Ponuda sadrži cenu za traženu uslugu, kao i propatnu poruku. Pored toga, moguće je pogledati i profile profesionalaca i ocene prethodnih korisnika.

Na kraju, dovoljno je samo odabrati ponudu koja najviše odgovara traženom zadatku.

Dakle, u pitanju je potpuno drugačiji način komunikacije između korisnika i stručnjaka iz različitih oblasti. Nema listanja oglasa, pozivanja različitih brojev. Nema gubljenja vremena, novca, ni živaca. I što je najbitnije, portal je potpuno besplatan za korisnike.

Pročitajte i ovo...