Home Promo Dolce Principessa – slatki mali biznis

Dolce Principessa – slatki mali biznis

by bifadmin

Mali biznis u Srbiji već godinama je nosilac najvećeg tereta opstanka ovog društva u ekonomskom pogledu, ali i njegovog razvoja, koji prema mišljenjima mnogih ide sporije nego što bi to trebalo biti. Svima je jasno da finansijski balans danas jedino postoji zbog vrednih pekara, poljoprivrednika, farmera, mlekara, kožara, zanatskih radnji i mali manofaktura. U njima leži spas i opstanak privrede ove zemlje – i to ne kažemo samo mi već i činjenice is vi parametri iz sveta finansija. Poslatičarnica Dolce Principessa dobar je primer male, ali uspešne proizvodnje ovog tipa kod nas. Smeštena u užem jezgru starog grada Dolce Principessa predstavlja pravi mali dragulj prestonice i sinonim je za vrhunske poslastice karakteristične ne samo za ovo podneblje već i najveće svetske destinacije.

Tim odabranih profesionalaca ove poslastičarnice i pravih ljubitelja slatkih zadovoljstava, sa osmehom i ljubaznošću, predanošću i strašću, iz godine u godinu vode svoje potrošače na razna slatka putovanja iz snova u kome isti mogu da osete sjaj i prefinjenost jednog neverovatnog Beča i prelepog Pariza, a mirisi Napulja, Toskane i Pešte, sa svakom novom probanom poslasticom su bliži nego ikad. Dolce Principessa je u najmanju ruku raj za ljubitelje slatkiša.

Želite da probate torte i kolače specifične za određene zemlje i podneblja? Nema problema, ekipa Dolce Principessa poslastičarnice može da vam omogući da osetite prefinjene ukuse poslastica svih zemalja sveta, ali i više od toga. Obožavate Raw poslastice? Najmanji problem – sa Dolce Principessa zdravim programom poslastica možete da zaboravite brojanje kalorija i prepustite se pravom uživanju u slatkišima.

Specifičnost proizvodnje torti i kolača u ovoj poslastičarnici ogleda se u kombinaciji najbolje odabranih namernica iz celog sveta, kao i bržljivom pristupu u izradi svakog parčeta. Naravno, tu je i ljubav, ona prava, bez koje nijedan mali biznis ne bi uspeo da opastane i komunicira sa svojim potrošačima – poručuju iz ove poslastičarnice.

Iz poslastičarnice Dolce Principessa kažu još: „Mi znamo neke slatke tajne koji drugi ne znaju. Dođite i probajte naše torte, kolače i sladolede i zakoračite u novu dimenziju ukusa specijalno napravljenih za vas. Pođite sa nama na putovanja kroz najlepše slatke krajeve planete i okusite poslastice koje ste do sada viđali samo na fotografijama u magazinima i na internet portalima. Tajna uspeha je u slatkim stvarima.“

Pročitajte i ovo...