Home Promo Emitto najbolji mladi startap u oblasti marketinga

Emitto najbolji mladi startap u oblasti marketinga

by bifadmin

Tri prvoplasirana tima takmičenja MarTech Challenge predstavilo je svoja rešenja žiriju i publici na petom nacionalnom festivalu integrisanih komunikacija KAKTUS 2019, u okviru Dana inovacija u Madlenijanumu, a za najbolji mladi startap u oblasti marketinga proglašen je tim Emitto.
Pobednički tim osvaja nagradni put na jednu od najatraktivnijih konferencija u oblasti marketinških tehnologija MarTech Conference u Kaliforniji i mentorski program od strane DIRECT MEDIA United Solutions, a odabran je glasovima žirija i publike.
„Startap ekosistem u Srbiji se neprestano razvija, a  pomaci se vide, kako u investicijama koje dolaze u startape sa ovih prostora, tako i u jačanju saradnje tradicionalnog korporativnog sektora i startapa. Nadam se da smo ovom inicijativom uspeli da napravimo još jedan korak napred ka dinamičnijoj saradnji startapa i agencija. Verujem da će pobedniku i finalistima takmičenja puno značiti saradnja sa nama u cilju daljeg razvoja njihovih rešenja, kao i sama promocija njihovog rada.“, izjavio je Jovan Stojanović direktor DIRECT MEDIA United Solutions i predsednik žirija.
Pobednik takmičenja, koje je organizovala DIRECT MEDIA United Solutions, predstavio je Emitto platformu koja brendovima i online portalima omogućava direktnu komunikaciju sa publikom kroz kanale za razmenu poruka kao što su Facebook Messenger, Viber, WhatsApp itd.
„Učešće na MarTech Challenge je bio odličan način da validiramo da smo na pravom putu i da je problem efikasne distribucije online sadržaja stvaran. Bila je ovo prilika da upoznamo širu marketing zajednicu sa Emittom,  a direktan kontakt sa predstavnicima DIRECT MEDIA United Solutions nam pomaže da još bolje razumemo realne probleme i potrebe sa tržišta. Vrlo smo srećni što je naš startap Emitto.io, i pored jake konkurencije, proglašen za najbolji mladi startap u oblasti marketinga.“, izjavio je Nikola Cvetković osnivač i direktor startapa Emitto.
O pobedniku takmičenja je odlučivao žiri u sastavu: Jovan Stojanović CEO DIRECT MEDIA United Solutions, Dejan Ranđić Founder ICT HUB & General Manager DNA Communications, Zoja Kukić Programme Director Startup Ecosystem Digital Serbia Initiative, Marko Mudrinić Co-Founder & Managing Director Netokracija, Ivana Parčetić Mitić Founder & CEO Marketing mreža.
MarTech Challenge je regionalno takmičenje za sve tehnološke startape osnovane u poslednje dve godine, koji se bave primenom novih tehnologija u marketingu i komunikacijama (oglašavanje, podaci, veštačka inteligencija, mašinsko učenje, mediji, društvene mreže). Na takmičenje su mogli da se prijave i timovi koji još uvek nisu osnovali startape, a imaju ili razvijaju ideje ili rešenja u oblasti marketinga.
Takmičenje je deo šire inicijative MarTech Challenge koju je pokrenula DIRECT MEDIA United Solutions u cilju povezivanja marketinške industrije i inovativnih preduzetnika i osnaživanja startap scene u regionu, a zajedno sa partnerima ICT HUB, Netokracija i Marketing mreža.

Pročitajte i ovo...