Home Некатегоризовано Automatizacija poslovnih procesa je sve zahtevnija

Automatizacija poslovnih procesa je sve zahtevnija

by bifadmin

Savremeni uslovi poslovanja predstavljaju izazov za svaku kompaniju. Količina podataka je sve veća, rokovi za odlučivanje su sve kraći i kraći, a konkurencija nikad jača. U takvim okolnostima, menadžeri su pred velikim pritiskom i ozbiljnim iskušenjima, kako analizirati terabajte podataka u najkraćem roku i doneti dobre odluke? Rešenje je poslovanje u realnom vremenu. Takvo poslovanje je moguće zahvaljujući automatizaciji poslovnih procesa i podacima dobijenim u realnom vremenu, a to obezbeđuju rešenja kompanije SAP.

Sa pojavom SAP HANA rešenja, poslovanje u realnom vremenu je postalo stvarnost. HANA je relaciona baza podataka koja omogućava upravljanje transakcijama i analitičku obradu podataka.

SAP HANA pruža više desetina ili čak više hiljada puta veću brzinu obrade podataka u odnosu na ranija rešenja. Takođe, platforma koristi moderne algoritme za kompresiju. Njihovim upotrebom podaci zauzimaju manje prostora i mogu biti smešteni u radnu memoriju sistema.

Kakve novine donosi SAP S/4HANA?

S/4HANA omogućava dodatnu optimizaciju poslovnih procesa i smanjenje troškova. Platforma nudi 10 puta veću kompresiju podataka i 10.000 puta bolju iskorišćenost RAM memorije u odnosu na standardni model. Nova tehnologija obezbeđuje praćenje transakcija u realnom vremenu, trenutnu obradu podataka i kvalitetnije informacije. S/4HANA donosi i nove funkcije FIORI interfejsa koje povećavaju produktivnost zaposlenih.

Platforma dostupna i u regionu

Zahvaljujući kompaniji COMING, SAP S/4HANA je stigla u region. Migracija je urađena u firmi MSK iz Kikinde, a COMING kao cloud provajder je obezbedio sve neophodne resurse. Naravno u cloud-u. Na taj način je, barem što se tiče infrastrukture, čitava faza implementacije prošla neopaženo i fluidno. Rezultati migracije su predstavljeni na nedavno održanom SAP skupu MOVE to S/4HANA #ONE održanom u hotelu “Hilton”.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar