Home Promo Jeftinije osiguranje vozila plus poklon vaučeri za gorivo

Jeftinije osiguranje vozila plus poklon vaučeri za gorivo

by bifadmin

Uz slogan Važno je stići do cilja Kompanija „Dunav“ pripremila je specijalnu akciju za osiguranje automobila.

U periodu od 16. marta do 30. aprila svi vlasnici vozila mogu svoje četvorotočkaše da osiguraju u „Dunav osiguranju“ po znatno nižim cenama. Ukoliko odluku o osiguranju donesu brzo, očekuju ih i pokloni iznenađenja – vaučeri za gorivo u vrednosti od 2.000 i 4.000 dinara.
Vlasnici vozila koji u akcijskom periodu zaključe auto-kasko polisu za vozila proizvedena 2019. i 2020. godine koja se prvi put registruju ostvarićete popust od 15 % na visinu premije osiguranja. Osiguranike za obnovu osiguranja ili osiguranje polovnih putnička automobila očekuje 10 % popusta za auto-kasko polise, i isti popust za zaključivanje mini-kasko polisa. Po polisi za auto-kasko osiguranici dobijaju poklon vaučere za gorivo u vrednosti od 4.000, a po polisi za mini – kasko vaučer od 2.000 dinara.
Prilikom zaključivanja polise osiguranja od auto-odgovornosti, uz kupovinu najmanje dva proizvoda s polise auto-bonus plus (pomoć na putu, osiguranje stakala i auto-nezgoda) osiguranici na dar dobijaju poklon karticu za gorivo vrednu 2.000 dinara.
Prilikom zaključivanja polise Pomoć na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti, auto-kaska ili mini-kaska, osiguranici mogu ostvariti popust od 20 %, dok 50 % popusta na premiju osiguranja očekuje one što zaključe polisu osiguranja od auto-nezgode.
Od 16. marta do 10. aprila osiguranici mogu dobiti vaučere za gorivo prilikom zaključivanja neke od navedenih polisa na prodajnim mestima Kompanije, u „Dunav centrima“ širom Srbije i posredstvom agenata osiguranja. Vaučeri se mogu iskoristiti na svim „Lukoil“ pumpama u Srbiji do 31. avgusta ove godine. Broj vaučera je ograničen.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar