Home Promo Canon predstavlja Canon Connected

Canon predstavlja Canon Connected

by bifadmin

Canon Europe najavljuje pokretanje Canon Connected, besplatne platforme sa sadržajima, dizajnirane da poduči, inspiriše i zabavi fotografske entuzijaste i snimatelje. Kreirani od strane Canon ambasadora i zajednice filmskih stvaralaca, eksperata i influensera širom Evrope, ovi inspirativni i edukativni video materijali biće redovno postavljani i tako omogućiti ljudima da tokom trenutnih vanrednih okolnosti steknu nove veštine ili usavrše svoje tehnike.

Mere ograničenja mobilnosti koje se praktikuju širom sveta uticale su na mogućnosti rada i putovanja mnogih profesionalnih fotografa i filmskih stvaralaca. Canon Connected im pruža priliku da svoje iskustvo, znanje i talenat podele sa virtuelnom zajednicom fotografskih entuzijasta.

Canon Connected vizuelnim pripovedačima pruža mnoštvo načina da kreiraju i podele sadržaje. Video materijali će pokrivati raznovrsne relevantne teme i sadržati savete, trikove i tutorijale namenjene onima koji žele da uče od majstora svog zanata ili da jednostavno usavrše svoje umeće iz oblasti fotografije ili izrade video sadržaja.
Posetioci Canon Connected hub-a moći će da pristupe odabranim sadržajima čiji su autori najprestižniji svetski fotografi i filmski stvaraoci.

Susie Donaldson, ITCG marketing direktor kompanije Canon Europe, ovim povodom ističe: „Veoma sam ponosna na podršku mreže Canon ambasadora i zajednice fotografskih entuzijasta tokom ovih izazovnih vremena. Canon Connected će obuhvatiti niz inspirativnih i edukativnih video sadržaja koji će zainteresovanima pomoći da u udobnosti svoga doma nauče i razviju nove tehnike fotografisanja, čak i nakon okončanja vanrednih mera.”
Više nego ikada pre važno je da se profesionalni fotografi, snimatelji I ljubitelji togografije svih žanrova i tehnika ujedine, kako bi podelili svoja znanja i pružili podršku zainteresovanoj zajednici.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar