Home VestiEkonomija Ignorišite Trampa, nemojte da pijete dezinfekciona sredstva

Ignorišite Trampa, nemojte da pijete dezinfekciona sredstva

by bifadmin

Američki predsednik je juče izjavio kako bi unošenje dezinfekcionih sredstava u ljudski organizam moglo da bude efikasno sredstvo protiv korone. Tim povodom se oglasio jedan od proizvođača tih sredstava. Poslao je apel građanima da ignorišu Trampa i ne piju dezinfekciona sredstva jer su otrovna. Potom je isti apel uputila i Agencija za zaštitu životne sredine SAD.

Evo rečenice koju verovatno nikada niste očekivali da pročitate. Proizvođač dezinfekcionih sredstava „Lisol“ i „Dettol“ poslao je poruku građanima da ignorišu američkog predsednika Donalda Trampa i da ne piju njihove proizvode jer su otrovni.
Tramp je, naime, tokom jučerašnje konferencije za medije o koronavirusu, izjavio pred televizijskim kamerama da je razmišljao o sledećem: da li bi ubrizgavanje dezinfekcionog sredstva u ljudska tela moglo da bude dobar način za borbu protiv smrtonosnog virusa.
Danas je proizvođač sredstava za dezinfekciju „Lisol“ i „Dettol“ poslao saopštenje za javnost da zbog „nedavnih spekulacija“ mora da upozori građane da ne gutaju dezinfekciona sredstva. „Moramo biti jasni da ni u kom slučaju naše proizvode za dezinfekciju ljudi ne smeju da unose u organizam. To ne sme da se radi ni gutanjem, ni putem injekcija ili na bilo koji drugi način. Molimo vas pročitajte pažljivo na našoj etiketi uptstva za bezbedno korišćenje proizvoda“.
Nakon tog saopštenja, oglasila se i Agencija za zaštitu životne sredine SAD. Oni su poslali striktini apel građanima da nikako ne piju dezinfekciona sredstva jer su otrovna, saopštila je agencija Associated Press.

Izvor: Daily Beast

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar