Home Promo Pridružite se velikom evropskom startap događaju 8. maja

Pridružite se velikom evropskom startap događaju 8. maja

by bifadmin

Privrednici i preduzetnici zabrinuti su u kojoj meri će pandemija imati efekta na njihove biznise, a procenjuje se da će najveći udar osetiti startapi.

Zak Koelius je američki preduzetnik i investitor koji je uspeo da sačuva i unapredi porodični startap tokom krize 2008. godine. Nakon što je rešio veliki broj izazova sa kojima se startapi sreću danas, konačno je prodao biznis i postao investitor kompanije Cruise Automation, vredne milijardu dolara, koja je prodata General Motorsu. Zak će biti jedan od govornika na velikom startap događaju u organizaciji PortfoLion VC i Startup Europe Networksa 8. maja. Govoriće o tome kako se osnivači startapa mogu pripremiti za ekonomski pad, uz iskustvene savete šta je potrebno za unapređenje otpornosti kompanije, ali i kako iskoristiti nove mogućnosti koje se pojavljuju.

Glavna obraćanja će biti proširena panel diskusijom o investicijama tokom i nakon krize izazvane pandemijom COVID-19 sa preduzetnicima i investitorima iz Centralne i Istočne Evrope, kao što su Andras Molnar (PortfoLion VC), Marvin Liao (investitor), Gyula Feher (Oktogon Ventures, prethodno Ustream) i Istvan Csanadi (Shapr3d).

Vojvođanska Banka i OTP Grupa pozivaju sve startape iz Srbije koji traže investicionog partnera koji ne nudi samo kapital za finansiranje razvoja, već pomaže osnivačima kroz svoju široku mrežu i poslovnu ekspertizu, da se prijave za učešće u ovom događaju na sledećem linku.

Rok za prijavu je 6. maj

Rok za prijavu je 6. maj. PortfoLion VC bira podnosioce prijava, a idealni kandidat za prezentaciju svoje ideje traži sredstva za validaciju poslovnog modela, unapređenje proizvoda i razvoj poslovanja. Preferirane industrije uključuju, ali nisu ograničene na e-trgovinu, velike podatke, IT infrastrukturu, finansijski softver, veštačku inteligenciju i mašinsko učenje.

Pet odabranih startapa će dobiti po pet minuta za prezentaciju svog rešenja, poslovnog modela i planova za rast, nakon čega će dobiti povratne informacije i savete od stručnog savetodavnog panela, koji čine Marvin Liao (investitor), Aurel Pasztor (PortfoLion VC ), Krisztian Flautner (Banzai Cloud) i Jimmi Fong (SEON). Ceo događaj će biti emitovan na Hopin platformi.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar