Home Promo UniCredit Banka nastavlja da podržava svoje dobavljače plaćanjem faktura

UniCredit Banka nastavlja da podržava svoje dobavljače plaćanjem faktura

by bifadmin

U izazovnim vremenima poput ovih, UniCredit Banka dodatno je posvećena očuvanju radnih mesta i likvidnosti domaćih kompanija. U skladu sa tim, banka naročito vodi računa o svojim dobavljačima tako što izvršava plaćanja po osnovu primljene, verodostojne i potpune dokumentacije za plaćanje u proseku za pet radnih dana, bez obzira na ugovorene i rokove propisane zakonima.

Feza Tan, predsednica Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija je tim povodom izjavila: “Mi vidimo ovakvu praksu kao način da dodatno podržimo kompanije koje posluju u Srbiji. Plaćajući brzo, mi doprinosimo likvidnosti realne ekonomije u vremenima kada to u značajnoj meri pravi razliku.

Kao i uvek, mi se ponašamo kao partner na koga se naši dobavljači mogu osloniti i ohrabrujemo i druga pravna lica da se na sličan način odnose prema svom lancu dobavljača. Sa ovakvim odgovornim pristupom, mi dodatno potvrđujemo našu poziciju pouzdanog partnera za klijente, dobavljače i državu. Ovo je naš doprinos smanjenju posledica koje sa sobom nose ova neizvesna vremena.”

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar