Home Promo Wiener Aplauz – popusti na polise osiguranja za zaposlene u zdravstvu

Wiener Aplauz – popusti na polise osiguranja za zaposlene u zdravstvu

by bifadmin

Wiener Städtische osiguranje kao društveno odgovorna kompanija posebno vrednuje posvećenost, istrajnost i odgovornost koju su pokazali zaposleni u zdravstvenim ustanovama tokom borbe sa pandemijom COVID-19. Na prvoj liniji odbrane od virusa nalaze se medicinski stručnjaci koji su dali neizmeran doprinos za čitavo društvo. Wiener aplauz je doprinos kompanije Wiener Städtische osiguranje kojim se dodatno iskazuje podrška i zahvalnost herojima današnjice.

U okviru Wiener aplauza omogućeni su značajni popusti na polise osiguranja za zaposlene u primarnim, sekundarnim i tercijernim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Srbije.

Pozivamo sve lekare, medicinske sestre, tehničare, laborante, higijeničare i ostale zaposlene u privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama da iskoriste popuste od 10 odsto na polise auto kasko i osiguranja kuća, stanova i stvari u njima.
Popusti se mogu ostvariti do 30. juna 2020. godine.
Zaštitite se dodatno od iznenadne štete na automobilima, od provalnih krađa, požara i izliva vode iz instalacija u Vašim domovima. Dok Vi brinete o našim životima mi čuvamo ono što je Vaše.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar