Home Promo Pozitivni koraci ka digitalnoj transformaciji

Pozitivni koraci ka digitalnoj transformaciji

by bifadmin

Nov način rada

Mere izolacije, preduzete sa ciljem sprečavanja širenja virusa COVID-19 ubrzale su digitalnu transformaciju. Iako su u međuvremenu smanjena ograničenja, štamparska preduzeća treba da iskoriste ovaj period i razmisle kako da nastave sa poslom u izmenjenim okolnostima.

E-trgovina igra značajnu ulogu u uspešnom tržišnom poslovanju. Kao potrošači, navikli smo na kupovinu putem interneta, pa zašto bi industrija štampanja bila izuzetak? Štamparske kompanije koje imaju sisteme naručivanja putem interneta lakše će održati kontinuitet poslovanja.

Onima sa višim nivoima procesa automatizacije verovatno će biti lakši „povratak u normalu“, posebno ako je broj radnika umanjen zbog bolovanja, samo-izolacije ili kontinuirane izolacije u smislu sprovođenja mera socijalne distance i rada od kuće.
Trenutno postoje dva ključna pitanja koja treba da razmotre štamparska preduzeća: kako da naručivanje učine što jednostavnijim za svoje kupce i kako da sebi olakšaju proizvodnju.

Jednostavne, neometane i pametnije operacije

Imati platformu za samostalno štampanje putem interneta znači da kupci mogu da kreiraju i predaju sopstvene radove za proizvodnju. Sjajna vest je da se ovo može implementirati na daljinu, tako da možete pristupiti internetu za tren.
Automatizacija vaše proizvodne linije znači da možete imati koristi od bržih obrta uz minimalnu ručnu intervenciju. Svi koraci tokom rada mogu se automatizovati, uključujući proveru digitalnih datoteka i štampanje.

Ne samo da možete da zakažete proizvodnju do osam sati unapred, već́ možete da uklonite i sve zadatke koji se ponavljaju u pripremi dokumenata, uključujući kompoziciju, izbor medija i korekciju boje slike – i zatim da ove postavke sačuvate za sledeći put.

Možete automatizovati sve, od određivanja cene rada, upravljanja proizvodnjom, provere i odobrenja kreativnog sadržaja do obaveštenja o radnom statusu. A pametan softver za rad može podeliti zadatke među vašim uređajima i automatski pokrenuti linijsku završnu obradu.
U idealnom svetu, kupac odredi narudžbu i jedini put kad joj zaposleni priđu je kad je pakuju za otpremu.

Naredna generacija štamparskih preduzeća

Potpuni uticaj pandemije virusa COVID-19 još uvek nije jasan. Socijalno distanciranje znači da vlasnici preduzeća moraju da upravljaju nepoznatim svakodnevnim radnim praksama, ali ove krizne mere nisu dugoročne. Zato je vreme da razmišljate pametnije o vašim poslovima.

Kupovina preko interneta vas čini dostupnim 24 sata dnevno, što vam omogućava da upravljate povećanim obimom poslovanja i pridobijete više poslova. Pomoću softvera za automatizaciju rada možete imati jednu tačku kontrole za centralno i daljinsko upravljanje proizvodnjom, primajući obaveštenja u realnom vremenu. Na taj način imaćete više slobodnog vremena da se fokusirate na to kako štampa može dodati još veću vrednost poslovanju vaših klijenata.

Uz pouzdan i potpuno automatizovan sistem, vaši kupci mogu lako da predaju nalog za štampanje, a proizvodnja je, bez obzira na proces, praktično neometana od prijema datoteke do isporuke. Sada je vreme da kroz automatizaciju postignete pozitivnu poslovnu efikasnost koja će vam pomoći da izgradite prilagodljivije poslovanje dugoročno.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar