Home VestiEkonomija JKP „Infostan tehnologije”: Akcija reprograma duga se privodi kraju

JKP „Infostan tehnologije”: Akcija reprograma duga se privodi kraju

by bifadmin

Akcija reprograma duga završava se 6. avgusta. Do tada će korisnici po najpovoljnijim uslovima moći da zaključe ugovor o priznanju duga i otplati na rate, podsećaju iz JKP „Infostan tehnologije”.

Od početka akcije do sada, dug je reprogramiralo oko 15.000 korisnika. U saopštenju se podseća da je JKP „Infostan tehnologije” po okončanju vanrednog stanja, koje je uvedeno usled epidemije virusa „COVID-19”, izašlo u susret i produžilo akciju reprograma duga za dodatnih 90 dana, kako bi svi zainteresovani korisnici imali dovoljno vremena da u periodu od dodatna tri meseca ugovore plaćanje svojih dugovanja na rate, uz otpis celokupne kamate.

Korisnicima koji zaključe reprogram duga se otpisuje celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih odredbi, pri čemu mogu da odaberu broj rata i željeni model otplate preostalog duga. Plaćanjem duga u celosti otpisuje se 15 odsto preostalog glavnog duga, za plaćanje duga na tri mesečne rate otpisuje se 12 odsto, za šest rata otpisuje se 10 odsto preostalog glavnog duga, dok se za 12 rata otpisuje 5 odsto preostalog glavnog duga.

Svi zainteresovani za reprogram duga mogu da dođu u bilo koju ekspozituru ili sedište preduzeća svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova, gde će na licu mesta dobiti predlog ugovora o priznanju duga.

Izvor: Beoinfo

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar