Home Promo United Grupa pokreće e-commerce biznis Shoppster – najveću integrisanu online i TV prodavnicu

United Grupa pokreće e-commerce biznis Shoppster – najveću integrisanu online i TV prodavnicu

by bifadmin

United Grupa započinje novu sferu poslovanja, lansiranjem regionalne platforme za online kupovinu – shoppster.com. U svojoj prvoj fazi, od 23. jula, Shoppster je dostupan korisnicima iz Srbije kao online prodavnica. Od jeseni, Shoppster će svoje usluge ponuditi i kupcima iz Slovenije. Tada će pokrenuti na oba tržišta još jedan kanal prodaje, Shoppster TV kanal.

Shoppster kreće sa preko 20 kategorija proizvoda (elektronika, bašta i alati, moda, dečija oprema, posuđe i sl.) i dalje nastavlja intenzivno da širi svoj asortiman kako bi zadovoljio potrebe i najzahtevnijih kupaca. Shoppster će omogućiti kupcima standard kupovine poput najrazvijenijih svetskih e-platformi Amazona, Wisha ili Allegra u Poljskoj.

Pored online prodavnice, prezentacija i prodaja proizvoda od jeseni će biti moguća i na Shoppster TV kanalu koji će u potpunosti biti posvećen kupovini iz udobnosti doma. Poznata TV lica vodiće svoje gledaoce kroz ponude i proizvode brojnih kompanija koje su se priključile Shoppster-u. Uz njih, Shoppster će predstaviti i jedinstvene proizvode pod svojom privatnom robnom markom, kao i linije proizvoda poznatih ličnosti, među kojima se kao najinteresantniji izdvajaju proizvodi Praktične žene, napravljeni u saradnji sa Natašom Pavlović.

Priprema ove prodajne platforme trajala je dve godine, a na njenom razvoju i kontinuiranom unapređivanju radi tim najvećih prodajnih, IT i medijskih stručnjaka iz našeg regiona i sveta. Kupce na Shoppsteru očekuje jednostavno, pouzdano i bezbedno iskustvo online kupovine.

Pored poznatih brendova, Shoppster omogućava i malim preduzetnicima da prošire svoju prodaju i time pruža važnu podršku razvoju lokalne ekonomije, kao i pouzdanog partnera malim i srednjim preduzećima. United Grupa zato upućuje javni poziv preduzetnicima da se priključe Shoppsteru kao platformi koja će im omogućiti da dođu do velikog broja kupaca i značajno unaprede svoj prodajni rezultat kroz online prodajni portal i TV kanal.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar