Home Promo Nova sveobuhvatna rešenja za štampu velikog formata

Nova sveobuhvatna rešenja za štampu velikog formata

by bifadmin

Kompanija Canon objavljuje puštanje u prodaju ažurirane ColorWave i PlotWave serije štampača velikog formata. Obuhvatajući tri ColorWave modela (3600, 3800 i 9000) i pet monohromatskih PlotWave modela (3000, 3500, 5000, 5500 i 7500), ova serija dizajnirana je da podrži i podstakne kreativnost u svim organizacijama u svakom koraku procesa dizajna – od vizuelizacije ideja, preko razvojnog procesa do konačnih dizajna.

Napravljene na osnovu pouzdane Canon tehnologije, obe nadograđene serije pružaju unapređene bezbednosne prednosti i poboljšanu jednostavnost korišćenja. Stvaraocima koji žele da postignu rokove, zaštite svoje podatke i da iz prvog puta štampaju ispravno u bilo kojem kancelarijskom ili produkcionom okruženju, ColorWave i PlotWave štampači nude savršeno rešenje.

Sveobuhvatno rešenje

Integrišući opcionalna rešenja za doradu i skeniranje, ColorWave i PlotWave štampači sada nude sve-u-jednom rešenje koje čini automatizovanu produkciju otisaka velikog formata lakšom nego ikad. Zahvaljujući nizu potpuno kompatibilnih slagača i savijača, svaki od štampača u seriji može da se konfiguriše tako da ispuni specifične zahteve i da jednostavno napravi završene dokumente – sve na jednom štampaču. A korisnici sada mogu da nadograde štampače bez potrebe za obnavljanjem opreme za doradu; oni jednostavno mogu da dodaju stare slagače ili savijače kako bi dobili kompletno, sveobuhvatno, kompaktno i produktivno rešenje.

Takođe su sa obe serije kompatibilna i rešenja za skeniranje za sve potrebe – Scanner Express, koji može da se integriše preko PlotWave i ColorWave štampača radi usputnog štampanja, kao i Scanner Professional, samostalni produkcioni skener radi maksimalnog kvaliteta i produktivnosti koji može da se integriše sa jednim ili više štampača.

Od korporativnih radnih prostora do kopirnica i produkcionih okruženja, štampači u ovoj seriji dizajnirani su kao održiva, kompaktna i ergonomska rešenja koja se uklapaju u svako okruženje, istovremeno radeći tiho kako bi smanjili ometanja.

Tehnologija kojoj možete verovati

Od odeljenja za istraživanje i razvoj koja štampaju poverljive prototipove, do građevinskih kompanija koje su u stanju da sačuvaju planove poverljivim da bi stvarne zgrade ostale bezbedne, kompanije moraju da imaju poverenje da su njihovi podaci zaštićeni. Ovaj ažurirani portfolio pruža tu spokojnost – ispunjavajući najviše bezbednosne standarde.

Zahvaljujući SMARTshield integrisanoj bezbednosti štampe, nova serija štampača pruža bezbedno slanje kako bi se zaštitili podaci i korisnički akreditivi prilikom slanja podataka na štampač. Ono omogućava bezbedno skladištenje, štiteći podatke za štampu od krađe ili slučajnog curenja podataka; autorizaciju radi ograničavanja pristupa poverljivim datotekama i sprečavanje hakovanja koje osigurava da niko van organizacije ne može da pristupi datotekama štampača. Bilo da se podaci za štampu nalaze u slanju, u skladištenju ili se autorizuju – SMARTshield osigurava da oni ostanu bezbedni.

Intuitivno i prilagođeno korisniku

Novi, intuitivni ColorWave i PlotWave interfejs jednostavan je za korišćenje i može da ga koristi bilo ko, bilo da se radi o obučenom korisniku ili ne.

Koristeći ClearConnect softver, štampač pruža optimizovan proces rada za svako pojedinačno štampanje ili za kompleksne komplete dokumenata iz više datoteka. Pružajući aktivna upozorenja korisnicima i precizne preglede dokumenta pre štampe, ovaj softver takođe korisnicima omogućava da naprave neophodne izmene pre nego što pritisnu dugme za štampanje, kao i da materijal za štampu šalju sa lakoćom, sa bilo koje lokacije ili uređaja.

POWERsync kontroler takođe omogućava da se bilo koji uređaj iz ColorWave i PlotWave serije lako integriše u mrežu koja ima uniFLOW tehnologiju radi bezbednog štampanja i vođenja troškova.

Dizajniran da uštedi vreme i ubrza proces dizajna, Publisher Select, deo ClearConnect softverskog kompleta, eliminiše pogrešne otiske i otpadni materijal zahvaljujući ‘ono što vidiš je ono što se štampa’ pregledom na ekranu vašeg računara. Unapređujući produktivnost, softver pruža dvostruku podršku za štampače za brojne Canon-ove štampače velikog formata i ima funkcionalnost dodeljivanja specijalizovanih šablona za medije za štampanje zadataka ili pojedinačnih datoteka u okviru zadatka za štampu sa više datoteka.

Martijn Fransen, direktor za strategiju i marketing, tehnički sistemi za dokumente, Canon Production Printing, prokomentarisao je: „Zahvaljujući dugom nasleđu na tržištu štampe velikog formata, Canon je posvećen stalnom razvoju inovativnih tehnologija za podršku stalno rastućih potreba naših klijenata, omogućavajući im da sa samopouzdanjem štampaju svoje koncepte i dizajne ispravno iz prvog puta, uz visok kvalitet.

Dosadašnje povratne informacije klijenata u vezi sa ColorWave i PlotWave serija bile su izuzetno pozitivne, ali zahvaljujući našem ažuriranom portfoliju nudimo još integrisaniji i intuitivniji spektar uređaja. Ovim novim sveobuhvatnim rešenjem, koje ima integrisano skeniranje, štampanje i završnu obradu, kao i unapređenu jednostavnost korišćenja i poboljšane bezbednosne funkcije, našim klijentima pružamo savršeno sve-u-jednom rešenje.“

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar