Home Promo Pozivamo sve fintech startape da se takmiče za vredne nagrade

Pozivamo sve fintech startape da se takmiče za vredne nagrade

by bifadmin

Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane startape da se prijave na Elevator Lab challenge 2020. Timovi koji se uključe u takmičenje imaće priliku da predstave svoje inovacije i najnovija rešanja iz oblasti finansijskih tehnologija pred stručnjacima iz industrije i startap ekosistema.

Prijave su zvanično otvorene 16.09.2020. i trajaće do 31.10.2020.
Elevator Lab challenge je regionalno fintech startap takmičenje koje je organizovano kroz lokalna takmičenja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a otvoreno je i za startape iz Crne Gore i Slovenije.
Ove godine će lokalna finala po prvi put biti održana u potpunosti online, i to 20.11. za Bosnu i Hercegovinu, 23.11. za Srbiju i 26.11. za Hrvatsku.

Najbolji startapi sa svakog takmičenja dobijaju nagradu od 5.000 €, kao i mogućnost za prezentaciju svoje ideje pred odborom direktora Raiffeisen banke u svojoj zemlji.

Regionalni Elevator Lab Challenge biće okončan Gala događajem na kome će pobednici takmičenja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000€. Dodatna, i još značajnija nagrada je da će regionalni pobednik imati priliku da se predstavi na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u u martu/aprilu 2021. godine.
Prijave za Elevator lab challenge se nalaze na linku: LINK
Prijavljivanjem za učešće, startap kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija, koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspešni regionalni preduzetnici i investitori.

Regionalni Elevator Lab challenge sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit.
Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama možete pronaći na linku: https://elevator-lab.com/challenges/regional-1/

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar