Home Promo Predstavljamo projekat SurfShop – sve na jednom mestu za uspešan online biznis: Edukacija, Shop, Podrška

Predstavljamo projekat SurfShop – sve na jednom mestu za uspešan online biznis: Edukacija, Shop, Podrška

by bifadmin

Udruženje mladih privrednika Srbije i startap Shopen, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, organizuju SurfShop, intenzivni onlajn program podrške koji će srpskim proizvođačima i trgovcima omogućiti da uhvate talas digitalizacije i unaprede svoj biznis kroz internet prodaju.

Projekat SurfShop je jedinstven i sveobuhvatan program koji učesnicima, potpuno besplatno, pruža sve što im je potrebno za uspostavljanje onlajn kanala prodaje na jednom mestu – edukaciju, tehničke uslove i podršku mentora za eCommerce i marketing.

Tokom dve nedelje intenzivnog programa, učesnici će imati priliku da nauče sve o prilikama koje pruža trgovina putem interneta i znanjima koja su im potrebna za vođenje onlajn prodavnice, od neophodne infrastrukture do marketinga i građenja onlajn zajednice oko njihovog brenda. Dok pohađaju edukativne radionice, učesnici projekta radiće na razvoju svojih internet prodavnica uz podršku mentora koji su eksperti u svojim oblastima.

SurfShop organizuju Udruženje mladih privrednika Srbije i startap Shopen, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, a učešće je obezbeđeno za 100 srpskih kompanija koje će pored vrhunskog edukativnog programa, biti u prilici da besplatno koriste Shopen platformu u trajanju od četiri meseca, kao i Glorify app, nominovan za najbolji dizajn alat od strane prestižne platforme Product Hunt, u trajanju od mesec dana. Projekat je podržala i kompanija Vip mobile, a učesnici će dobiti i godišnju pretplatu na osnovni program članstva u Udruženju mladih privrednika Srbije.

Onlajn trgovina predstavlja najznačajni trend u svetskoj privredi koji nije zaobišao ni srpsko tržište. Pandemija COVID-19 dodatno je okrenula korisnike ka internet trgovini i onlajn plaćanjima, istovremeno naglasivši i prilike za razvoj poslovanja koje savremene digitalne tegnologije pružaju trgovcima.

Ovaj trend predstavlja veliku priliku za male proizvođače i trgovce da otvore nove kanale prodaje, povećaju doseg svog poslovanja i stvore osnovu za sopstveni održivi rast.
Prema podacima inostranih eksperata, e-trgovina bi u Srbiji do kraja godine trebalo da ima 3,3 miliona korisnika i da generiše prihod veći od 370 miliona evra.

Vreme je da uhvatiš talas! SurfShop počinje 7. oktobra, a prijave će biti otvorene od 14. septembra do 1. oktobra na sajtu www.surfshop.rs

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar