Home Promo Električni bicikli: Preko 200 km sa samo jednim punjenjem baterije

Električni bicikli: Preko 200 km sa samo jednim punjenjem baterije

by bifadmin

Aktuelna epidemiološka situacija većinu stanovništva je naterala da se ozbiljno pozabavi temom ekonomičnosti na svim nivoima, a posebno kada je reč o mogućnostima povoljnijeg i ekološki prihvatljivijeg prevoza. Električni bicikli mogu biti odlična alternativa i sjajno rešenje za brzo i lako odlaženje na posao, u kupovinu ili dobru rekreaciju, ali i za dostavu hrane i različitu vrstu prevoza laganijih predmeta. Sa njima je moguće lako preći uzbrdicu, izbegnuti ozbiljne gradske gužve i brzo stići do željene distance.

Domaća kompanija E prime nalazi se u samom vrhu među EU proizvođačima električnih bicikala i ime je iza koga stoje ozbiljne nagrade, kako za sam dizajn električnih bicikala, tako i za njihovu ekonomičnost i visoku upotrebnu vrednost. Pored odličnih rezultata na domaćem tržištu i sjajno prihvatanje od strane domaćih kupaca, E prime je naišao na dobar odziv i kod inostranih kupaca, koji u ovom brendu vide odlične električne bicikle po pristojnim cenama.

Za sve one koji žele da sebi nabave električni bicikl jako je važno da se upoznaju sa nekim bitnim informacijama. U tom smislu posebno je važno znati da za električne bicikle nije potrebna registracija, da sa lakoćom izbegavaju gradske gužve, kao i da su jednostavni za parkiranje i održavanje.

Ekonomičnost je svakako ključna, pa tako u slučaju E prime električnih bicikala sa samo jednim punjenjenjem baterije moguće je preći zaista ozbiljnu kilometražu. Prema zakonu o korišćenju električnih bicikala u saobraćaju važno je istaći da je vožnja ovih dvotočkaša uz asistenciju el. motora ograničena na 25 km/h, nakon čega dalje ubrzava isključivo vozač. Kompanija E prime nedavno je radila jedan zanimljiv test izdržljivosti baterija u njihovim električnim biciklama (konkretno modela Effecto/Effecta) koji pokazuje kako je sa jednim punjenjem baterije moguće preći i preko 200 km.

Video možete pogledati na ovom link-u.

“Sve naše električne bicikle odlikuje vrhunski kvalitet apsolutno svakog detalja i ugrađenih delova i to je nešto oko čega nema diskusije i bilo kakvih kompromisa. To se posebno odnosi na baterije koje se ugrađuju u sve naše električne bicikle za koje pouzdano možemo da tvrdimo da donose najveći mogući stepen energetske efikasnosti u ovom trenutku. Svi testovi rađeni i ovde i van granica naše zemlje to govore, kao i naši potrošači od kojih dobijamo samo pozitivne povratne informacije.” – izjavio je Milan Manojlović ispred kompanije E prime.

Više o kompaniji E prime možete saznati na ovom link-u.

Foto: IT rešenja

Pročitajte i ovo...

1 komentar

Milan 1. новембар 2020. - 15:05

Skupo ;(

Odgovori

Ostavite komentar