Home VestiPolitika i društvo Na Vračaru će se graditi novi sportski centar, ne zna se šta će nići na prostoru starog

Na Vračaru će se graditi novi sportski centar, ne zna se šta će nići na prostoru starog

by bifadmin

Sportski centar Vračar ima novo ime, a uskoro će dobiti i novu lokaciju, ali još se ne zna šta će se desiti sa starom, koja se nalazila u srcu centralne gradske opštine, u Sjeničkoj 1.

Grad Beograd je od opštine Vračar pre godinu dana dobio na poklon sportski centar Vračar. Za to vreme centar je završio u likvidaciji, a otvoren je novi pod imenom “Mirko Sandić”, po našem poznatom vaterpolisti.

Prema podacima Agencije za privredne registre, preduzeće pod imenom Privredno društvo Mirko Sandić osnovano je sa kapitalom od 1.000 dinara. Za sada u APR-u nema podataka o broju zaposlenih jer preduzeće kratko postoji.

Grad sada planira izgradnju novog sportskog centra koja će poreske obveznike koštati 500 miliona dinara. I gradska sekretarka za sport Dragana Belojević najavila je izgradnju novog ali ne na adresi starog već u Južnom bulevaru. To se može videti i u nedavno usvojenom predlogu izmena i dopuna budžeta ove opštine.

Šta će se onda desiti sa prostorom na kojem se nalazi nekadašnji Sportski centar Vračara, ostaje da vidimo. Opozicija tvrdi da će biti prodat i pretvoren u poslovni prostor.

Foto: TanteTati, Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar