Home Promo Otvorene prijave za osobe za invaliditetom za projekat Poslovna inkluzija

Otvorene prijave za osobe za invaliditetom za projekat Poslovna inkluzija

by bifadmin

Projekat „Poslovna inkluzija“ osmislili smo kako bismo osnažili zapošljivost osoba sa invaliditetom, putem profesionalne procene i unapređenja poslovnih veština. Na ovaj način, želimo da promovišemo ravnopravnost pri zapošljavanju i da doprinosemo zapošljivosti učesnicima programa.

Zašto mi?

Zato što su ManpowerGroup i Assert International kompanije koje se, između ostalog, bave upravo procenom i zapošljavanjem različitih profila.

Šta nam je cilj?

Cilj nam je da ovim programom obezbedimo učesnicima priliku za unapređenje poslovnih veština i olakšamo put ka zaposlenju. Sa druge strane, projektne aktivnosti usmerene su i na podizanje svesti poslodavaca o mogućnostima zaposlenja teže zapošljivih grupa.
Šta vam nudimo?
Nudimo vam besplatni program za procenu, fokusiran na vaše snage i potencijale, kvalitetne digitalne radionice usmerene na unapređenje vaših poslovnih veština i specijalizovani izveštaj usmeren na vaše snage i potencijale sa preporukama za poslovne pozicije.

Kako da se prijavite?

Za prijavu su vam potrebni jedino pristup kompjuteru i e-mail, a ono što je najvažnije jesu motivacija i želja sa učestvovanjem.
Pozivamo vas da se prijavite na e-mail inkluzija@manpowergroup.rs.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar