Home Promo Proslavimo 1.oktobar – dan energije, prijateljstva i ljubavi

Proslavimo 1.oktobar – dan energije, prijateljstva i ljubavi

by bifadmin

Svakog 1. oktobra, već pet godina, obeležava se Internacionalni dan kafe. Znamo da je za mnoge ljude širom sveta kafa više od napitka, a za mnoge od nas je dodatni motiv da ujutru ustanemo iz kreveta. Zvuk vode koja vri u džezvi i nežna aroma sveže skuvane domaće kafe, pomažu nam da sa puno energije započnemo dan.

Svakodnevno se u svetu konzumira oko 3 milijarde šoljica energije, prijateljstva i ljubavi. Uz nju se budimo, družimo, volimo. Zato nam je ove godine, kada smo zbog pandemije kovid virusa više vremena provodili kod kuće i menjali navike, posebno važno da proslavimo život i sve one bez kojih ne bismo imali našu savršenu šoljicu kafe. Oni su nam omogućili da pijemo kafu kod kuće, družeći se i održavajući poslovne i privatne veze online, sa ljudima širom planete.

Internacionalna kompanija Strauss Coffee sve vreme pandemije uspeva da sačuva i radna mesta i poslovanje, da nastavi da obezbeđuje kafu svim svojim potrošačima u svim zemljama u kojima posluje. U Srbiji je isti cilj imao i Strauss Adriatic, odnosno Doncafé, koji je odmah na samom početku pandemije brzo reagovao i organizovao bezbedno funkcionisanje kompanije i fabrike kafe Doncafé, koja nije prestala da snabdeva sve ljubitelje kafe željenim proizvodom.

Zato su pokrenuli projekat „Kafa kod kuće“ na koji su posebno ponosni. Tako su zaposleni u fabrici sastavljali pakete sa kafom koji su stizali na kućne pragove širom Srbije, nošene su donacije u kovid bolnice, poklanjani paketi kafe čitaocima različitih portala.

Strauss Adriatic je na ovaj način hteo da pruži podršku i svim potrošačima i pokaže zahvalnost medicinskim radnicima, jer je solidarnost vrlina koja se neguje u ovoj kompaniji. Rad od kuće i rad u fabrici, pod novim okolnostima, doneli su i nove izazove koje su zaposleni, uz podršku menadžmenta lako prevazilazili, jer su im ljudi uvek na prvom mestu.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar