Home Promo Sigurno mesto za vaš novac

Sigurno mesto za vaš novac

by bifadmin

Svetski dan štednje nas uvek podseća da treba da štedimo i na vreme planiramo svoje finansijske potrebe. Poželjno je da se informišemo o karakteristikama svakog vida štednje i uz podršku iskusnih savetnika u AIK Banci opredelimo za štednju koja odgovara našim potrebama.

U susret nedelje štednje AIK Banka je pripremila akcijsku ponudu za oročene EUR depozite na 12 i 18 meseci uz isplatu kamete unapred, a ono što bismo posebno istakli jeste da će akcijska ponuda ovog štednog proizvoda biti aktuelna do kraja ove godine.

Kao i ranijih godina, AIK Banka svakodnevno prati kretanja na finansijskom tržištu i potrebe svojih klijenata, kako bi formirala odgovarajuću ponudu štednih proizvoda koji će ispuniti zahteve kada je reč o ročnosti uloga, valuti u kojoj štede, uloženim iznosima, zahtevanoj kamatnoj stopi, raspoloživosti i kanalima na kojima je moguće izvršiti uplate štednje.
Kao domaća i jaka, AIK Banka je dugi niz godina prepoznata kako u Srbiji, tako i u inostranstvu kao banka u koju klijenti imaju puno poverenje i zbog toga je po visini ukupne štednje među vodećim bankama u Srbiji. AIK Banka sigurno mesto za vaš novac.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar