Home Promo Lepši praznici za sve

Lepši praznici za sve

by bifadmin

U susret novogodišnjim praznicima i vremenu koje je tradicionalno posvećeno darivanju, Fabrika dečje hrane (BFF) priključila se kampanji „Praznici za sve“, u organizaciji NALEDA i uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ). Zajedno sa drugim društveno odgovornim kompanijama, Fabrika dečje hrane obezbedila je pomoć u proizvodima za Sigurnu kuću i Svratište za decu.

„Čitava 2020. godina bila je u znaku potrebe za pojačanom solidarnošću i zajedništvom kako bismo kao društvo što lakše prevazišli krizu i pomogli onima koji su najugroženiji. U tom duhu, kampanja „Praznici za sve“, najbolji je način da i na kraju ove godine ne zaboravimo one kojima je potrebna naša podrška, zbog čega smo se sa velikim zadovoljstvom odazvali i podržali ovu lepu inicijativu“, istakla je Milena Cvetković, izvršni direktor Fabrike dečje hrane (BFF).
Pored učešća u zajedničkoj kampanji „Praznici za sve“, kompanija BFF je uputila i donaciju svojih Nutrino proizvoda Udruženju “Autizam“ Valjevo, kako bi se pomogao rad Udruženja, a za decu obolelu od autizma, obezbedili ukusni i zdravi obroci.

U skladu sa misijom da kvalitetna dečja hrana bude dostupna svima, Fabrika dečje hrane kontinuirano pomaže organizacijama i pojedincima kojima su pomoć i podrška potrebni. U proteklom periodu, proizvodi su donirani Crvenom Krstu Srbije, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, kao i porodicama teškog materijalnog stanja.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar