Home Promo Poly Sync spikerfoni – dobar zvuk daleko se čuje

Poly Sync spikerfoni – dobar zvuk daleko se čuje

by bifadmin

Čovekovi najbolji saputnici kroz život su instikti i čula. Oni ga definišu u svakom mogućem smislu i njegovoj svesnoj strani daju podršku za opstankom i motivaciju da lakše savlada svaku prepreku, ali i da uživa u svakom trenutku svog bitisanja. I dok nam čulo vida omogućava da spoznamo svet oko sebe u vizuelnom smislu, a čulo ukusa da osetimo lepotu različitih ukusa, čulo sluha nam donosi onu ključnu sponu između svih čula i osećanja – moć da čujemo sve oko nas.

Mnogi kažu da sluhom može da se vidi više nego očima i to možda jeste tačno, ali ono što je sigurno nepobitno jeste da je zvuk prva instanca sa kojom je čovek zaplovio u duboki kosmos – setimo se, prve su u svemir poslate zvučne poruke, koje i dan danas putuju. Zvuk je ono što proizvodimo odmah po rođenju i prvo se njime vodimo na relaciji sa okolinom. Dakle zvuk nas na neki način definiše. I da, dobar zvuk se daleko čuje – to su rekli skoro svi poznati muzičari, filmadžije i umetnici, a to kažu i stručnjaci iz kompanije Poly Sync.

Poly Sync je brend nadaleko poznat po sjajnim spirkefonima, slušalicama, komunikacionoj opremi i drugim uređajima zaduženim za najrazličitije konferencijske pozive. U žižu javnosti u poslednjih godinu dana ovo ime je dospelo ponajviše zbog odličnih USB/Bluetooth spirkerfona koji se mogu koristiti kako za manje konferencijske prostore i kancelarije, tako i za ličnu upotrebu. Aktuelni modeli Poly Sync 20 i 20+, Poly Sync 40 i Poly Sync 60, koji zavisno od funkcija koje poseduju i ciljaju na određenu grupu korisnika/konzumenata već su dobitnici brojnih internacionalnih priznanja, ne samo za kvalitet zvuka koji proizvode, već i za dizajn i funkcionalnost koju donose sa sobom. Visok stepen otpornosti na spoljne faktore im takođe ide u prilog, kao i činjenica da su mobilni i lako konfigurabilni.

Osim kvalitetnog zvuka koji donose, svi raspoloživi modeli uključuju brojne pametne karakteristike što ih čini jednostavnim za upotrebu, poput privatnog/zajedničkog Bluetooth načina rada (Sync 40 i Sync 60), programibilnih tastera, mogućnosti punjenja pametnih telefona i praćenja govornika (Sync 60). Velika prednost im je i jednostavnost rukovanja jer ne iziskuju dodatno vreme za postavljanje, a i ne traže neku posebnu IT podršku – jednostavno, u par koraka su spremni za rad. Tri klika i gotovo!

U poređenju sa standardnim USB spikerfonima koji imaju jedan mikrofon koji pokriva radijus od 360 stepeni, Poly Sync modeli to rade s nizom od 3 mikrofona koji se usmeravaju prema govorniku koji se kreće po prostoriji i tako većina zvuka dolazi od govornika, a samo manji deo pozadinske buke. Implementirani Bass-reflex sistemi koriste otvor u Poly Sync kućištu kako bi reprodukovali zvuk sa zadnje strane dijafragme zvučnika što omogućava reprodukciju tonova niskih frekvencija u odnosu kada je kućište zatvoreno. Pasivni radijatori dodatno poboljšavaju odziv niskih frekvencija dodavanjem pasivnih membrana što čini zvuk prirodnijim i moćnijim.

Jedan čuveni američki muzičar je sredinom sedamdesetih godina prošlog veka izjavio da je sa kvalitetnom reprodukcijom zvuka (između ostalog) moguće i videti i osetiti i čuti čitav spektar boja. Sa rešenjima kompanije Poly Sync to je bez mnogo sumnje vrlo moguće – na Vama je samo da to otkrijete, možda već na prvo slušanje.

Sve dodatne informacije o Poly Sync spikerfonima moguće je pronaći na ovoj Web lokaciji

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar