Home Promo Milenijum DZO – Dopunsko pokriće za Covid 19!

Milenijum DZO – Dopunsko pokriće za Covid 19!

by bifadmin

Milenijum osiguranje obezbedilo je novi i jedinstven proizvod dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja – dopunsko pokriće za Covid 19, čime odgovara na potrebe postojećih, kao i novih korisnika ove vrste osiguranja.

Građani koji već koriste ili se sada odluče za paket Smart dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja Milenijuma, mogu ugovoriti dopunsko pokriće za Covid 19, kojim sebi obezbeđuju adekvatno testiranje, dijagnostiku i vanbolničko lečenje u širokoj mreži više od 200 privatnih zdravstvenih ustanova.

Milenijum osiguranje ima različite pakete dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, koji korisnicima pružaju priliku za kvalitetnu brigu o zdravlju. Svim osiguranicima su dostupni ključni preventivni pregledi i najbolje zdravstvene ustanove, kako ni zbog čega ne bi odlagali rešavanje zdravstvenih problema. Sada, uz dopunsko pokriće za Covid 19, ni ova infekcija neće biti prepreka za jednak pristup osiguranicima.

Milenijum osiguranje je pri kreiranju osnovnih paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja vodilo računa i o tome da troškovi paketa budu u skladu sa životnim standardom većine. Istovremeno, pri kreiranju dopunskih osiguravajućih pokrića, Milenijum osiguranje se pobrinulo da kroz dobrovoljno zdravstveno osiguranje, korisnici u skladu sa aktuelnom situacijom dobiju pokrića kao što je Dopunsko pokriće za vanbolničko lečenje Covid 19.

Paketi dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja kreirani su po meri porodica i pojedinaca, a ugovori o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju potpisuju se na period od 12 meseci. Svaki osiguranik dobija personalizovanu karticu.

Za zakazivanje pregleda, bez čekanja i bilo kakvog odlaganja, sve što je potrebno jeste da osiguranici pozovu kontakt centar, kako bi im usluga bila pružena u nekoj od zdravstvenih ustanova koje čine Mrežu.

Kada osiguranici pozivom kontakt centra zakažu pregled u nekoj od tih ustanova, Milenijum osiguranje direktno uplaćuje cenu pregleda zdravstvenoj ustanovi po obavljenoj usluzi. Ukoliko, pak, osiguranik ode u neku ustanovu van ugovorene Mreže ili bez poziva kontakt centra, klijent tada plača na licu mesta, ali naknadno može da refundira troškove.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar