Home Promo Tvoj porodični život u novom domu

Tvoj porodični život u novom domu

by bifadmin

Kupovina stana zahteva dobru proveru i poverenje u investitora, kako bi bili sigurni da smo napravili pravi izbor prilikom kupovine nekretnine. Novi Dorćol, stambeno-poslovni kompleks koji se nalazi u Venizelosovoj ulici, gradi Deka inženjering, kompanija koja je osnovana 2011. godine, a koja iza sebe ima uspešno realizovan projekat A Blok koji je inače i jedan od najlepših stambeno-poslovnih kompleksa u Novom Beogradu.

Po ugledu na svetske metropole, čuvajući istorijske elemente industrijske arhitekture, Novi Dorćol odiše duhom starog Beograda i autentičnosti grada koji je je nastao na raskršću puteva Istoka i Zapada.

Novi Dorćol – tvoj izbor

Inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, Novi Dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru Beograda. Smešten je u neposrednoj blizini Knez Mihailove i Narodnog pozorišta, na samo nekoliko minuta od Botaničke bašte i na korak od Bajlonija i Bitef teatra. Svojim budućim stanarima Novi Dorćol pruža pravu udobnost u samom centru grada, pa je samim tim savršeno mesto za jedan nov životni početak.

Novi Dorćol nudi moderan koncept stanovanja i prilagođen je savremenim zahtevima života, stoga će stanari koji tu budu živeli, uživati u SPA centru sa bazenom i fitnesom u okviru kompleksa, kao i u ostalim pratećim sadržajima kao što su restoran, kafići, vrtić i druge uslužne delatnosti. Svi objekti su nadohvat ruke, što svakodnevne aktivnosti dodatno čini jednostavnijim, a život udobnijim. Pažljivo organizovane zelene površine i linijski park na granici kompleksa pružiće stanarima dodatnu udobnost, uživanje i niz mogućnosti.
Prava oaza za jedan porodični i miran život u srcu Beograda – Novi Dorćol.

DEKA INŽENJERING – PRIMENA NAJVIŠIH STANDARDA U PROJEKTOVANJU I GRADNJI

Stambeno-poslovni kompleks Novi Dorćol gradi Deka inženjering, kompanija koja iza sebe ima uspešno realizovan projekat A Blok – jedan od najlepših stambeno-poslovnih kompleksa na Novom Beogradu. Ovaj projekat je u velikoj meri doprineo razvoju industrije, a svojim uspešnim nastupom na tržištu pokrenuo izgradnju stambenih kompleksa u Beogradu.

 

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar