Home Promo Posetite Empple: Employer Branding festival na kom sve počinje sa ljudima

Posetite Empple: Employer Branding festival na kom sve počinje sa ljudima

by bifadmin

U Srbiji se 1.oktobra prvi put organizuje Empple – employer branding festival pod sloganom “Sve počinje sa ljudima”. Oržava se u hibridnom obliku, pa će 100 učesnika imati priliku da prati uživo program iz Barrel House prostora u Beogradu, dok će ostatak publike biti online.

Empple je nastao sa ciljem promocije i podsticanja zdravih employer branding praksi i sa željom da se skrene pažnja na employer branding kao struku koja ima značajan doprinos biznisu. Festival je zamišljen da se sastoji iz 3 celine – edukacije, dodele nagrada i networking-a.

Edukativni deo obuhvataće predavanja 7 employer branding stručnjaka. Ana Jeličić, Barbara Zych, Chris Fitzner, James Ellis, Nikola Jovanović, Susanna Rantanen i Tomas Reneau preneće publici svoje znanje i uvide o relevantnim employer branding temama. Agendu, kao i biografije predavača možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Kako dobre prakse ne bi ostale tajna u okviru festivala biće organizovana Empple dodela nagrada. Ove godine će zainteresovane kompanije/pojedinci moći da prijave radove u okviru sledećih 11 kategorija:

· Najbolji employer branding projekat sa Human Centric pristupom
· Najbolja digital kampanja (za poslodavce)
· Najbolja employer branding aktivnost usmerena na CSR
· Najbolji projekat za promociju različitosti
· Najbolja kampanja za engagement zaposlenih
· Najbolji program priznanja za zaposlene
· Najbolji alumni program
· Najbolji program praksi
· Najistaknutiji employer branding menadžer
· Najbolja startap employer branding inicijativa
· Najbolji kreativni employer branding projekat (za agencije)

Konkurs za prijavu radova je otvoren do 27. avgusta. Više detalja nalazi se na linku. Nakon festivala, u cilju deljenja znanja, 22. oktobra će za sve učesnike biti organizovan online showcase događaj na kome će pobednici predstaviti svoje radove.
Za osmišljavanje i realizaciju Empple festivala pobrinule su se Katarina Šonjić, Nikolina Božanović i Angelina Simić. Prva je organizaciji pomoć prijatelja pružila kreativna agencija Žiška, dok su kao sponzori festival podržale kompanije A1, HR Lab, Coca – Cocla HBC, Degordian, Centili i Erste banka.
Karte za Empple festival su u prodaji na zvaničnom sajtu festivala.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar