Home VestiEkonomija Kompanija Knight Frank otvorila kancelariju u Beogradu

Kompanija Knight Frank otvorila kancelariju u Beogradu

by bifadmin

Knight Frank, jedna od vodećih globalnih konsultantskih kuća za nekretnine osnovana u Londonu 1896. godine, otvorila je kancelariju u Beogradu, čime je zvanično započela poslovanje u Srbiji.

Otvaranje kompanije u Srbiji dolazi kao prirodan nastavak poslovanja u oblasti globalnog savetovanja o nekretninama i u skladu sa sve većim zahtevima klijenata, kao i rastom tržišta u celoj Jadranskoj regiji.

U Beogradu trenutno postoji oko milion kvadratnih metara poslovnog prostora klase A i B, kao i poslovnog prostora koji koriste vlasnici samostalno. U toku je izgradnja velikih projekata poput NCR kampusa i dodatne zgrade u okviru Skajlajn (Skyline) kompleksa, koji će biti završeni i otvoreni do kraja godine. Takođe, dodatnih 40 hiljada kvadratnih metara će biti završeno u ovom roku.

Poslovanje kompanije Knight Frank u Srbiji će u početku biti usredsređeno na dve glavne usluge i to: savetovanje o zakupu poslovnog prostora za vlasnike i korisnike (korporativne usluge i zastupanje najmodavca), a zatim industrijski i logistički lizing, uz najavu pružanja svih usluga u oblasti poslovnih nekretnina.

Beogradska kancelarija, u okviru koje su i gradovi Novi Sad i Niš, blisko će sarađivati sa svim regionalnim Knight Frank kancelarijama, kao i sa globalnom mrežom kompanije širom sveta.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar