Home Promo Miele uređaji sada uz mogućnost plaćanja na 24 rate

Miele uređaji sada uz mogućnost plaćanja na 24 rate

by bifadmin

Sa željom da svoje proizvode učini dostupnijim svima onima koji znaju da prepoznaju prave vrednosti i ne pristaju na kompromis kada je kvalitet u pitanju, kompanija Miele nudi mogućnost kupovine svojih uređaja uz odloženo plaćanje do 24 rate, u saradnji sa UniCredit Bankom.

Šta je to što Miele čini drugačijim od ostalih brendova i zašto se odlučiti baš za njega? On je, pre svega, sinonim za dug vek trajanja. Za razliku od ostalih proizvođača, Miele testira apsolutno svaki uređaj koji napusti proizvodnu traku i to za period korišćenja od minimum 20 godina, čime je zagarantovana pouzdanost, vrhunski kvalitet, kao i najsavremenije tehnologije koje pojednostavljuju svakodnevne kućne poslove. Pored visokog kvaliteta samih uređaja, potrebno je voditi računa o uštedi energije i očuvanju resursa. Naizgled male inovacije, poput kraćih ciklusa pranja i više energetske efikasnosti uređaja, čine veliku razliku kada su u pitanju kako održivi razvoj, tako i troškovi domaćinstva.

Sve ovo objašnjava zašto kupci širom sveta ostaju verni Miele brendu i preporučuju ga drugima. U mnogim zemljama Miele je omiljeni brend u svojoj grani industrije. Na svom domaćem, nemačkom tržištu, Miele je proglašen za Best Brend Ever – „Najbolju robnu marku ikada“ u svim oblastima.

Pomenuta akcija odloženog plaćanja na 24 rate, u saradnji sa UniCredit Bankom, važi za kupovinu Miele uređaja putem webshop-a ili u Miele prodajnim salonima u Beogradu, gde su svi aparati izloženi i aktivni, mogu se pogledati i isprobati. Miele Experience Centri nalaze se na tri lokacije u Beogradu: u centru grada u Balkanskoj broj 2, na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 64a i u srcu Beograda na vodi, u Bulevaru Vudroa Vilsona 8.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar