Home Promo Egzotika Kolumbije u zrnu BeanZ kafe

Egzotika Kolumbije u zrnu BeanZ kafe

by bifadmin

Živimo u vremenu u kojem brendovi imaju mogućnost da postanu pokretači pozitivnih promena u društvu, a vreme će tek pokazati koliki je napredak moguć. Oni treba da oslikavaju svoje kompanije i da budu društveno odgovorni – od onih sa dugom tradicijom, do sasvim mladih pred kojima je dug put u osvajanju srca korisnika, a jedan od takvih je i brend BeanZ, premium espresso, koji je dostupan svim ljubiteljima jedinstvenih aroma kod nas i predstavlja odličan primer brenda koji promoviše i doprinosi razvoju rodne jednakosti u zemljama u razvoju.

Projekat koji je u prvom redu borbe za jednakost polova, do skoro u muškom svetu uzgajivača kafe, jeste “Više od šoljice”, koji predstavlja svojevrsna partnerstva sa ženama koje uzgajaju kafu na plantažama širom sveta. Cilj ovakvog projekta jeste da se podrže plantaže koje vode žene, na različitim kontinentima, u različitim uslovima i samim tim sa različitim potrebama. Partnerstva koja se stvaraju pod ovakvim okolnostima imaju pozitivan uticaj na živote žena na farmama kafe, jer doprinose poboljšanju kvaliteta same kafe i prinosa, ali, pre svega, poboljšavaju njihov život i finansijski status koji imaju. Krajnji proizvod je visoko kvalitetna kafa, jedinstvenog porekla, koja se prerađuje i plasira na različita tržišta, među kojima je i tržište Srbije.

MARIA COLUMBIA

Marija Rejes, jedna od onih žena koje su se osmelile i ušle u posao sa proizvodnjom kafe, kaže kako joj je projekat omogućio da bude samoefikasna, ali i da ima više liderstva i učešća u donošenju odluka u svom poslu sa kafom. Dodatno je osnažena znanjem o planiranju i upravljanju finansijskim resursima koje joj je omogućeno učešćem u projektu „Više od šoljice“. „Želim da svako ko pije moju kafu pomisli na prelepe predele Kolumbije“ – govori nam Marija dok isprobava sveže ubrana zrna Arabike. Optimalna klima na Marijinoj farmi, koja se nalazi u oblasti Julija, u jugozapadnoj Kolumbiji, zajedno sa jedinstvenim uslovima zemljišta omogućava da zrna kafe polako sazrevaju. Nakon umerenog prženja, ova vrhunska arabika predstavlja siguran izbor za šoljicu punog i uravnoteženog espresso napitka, posebnog ukusa mlečne čokolade, breskve i delikatnih voćnih nota.

BeanZ, kao internacionalni premium espresso brend, značajno se oslanja na saradnju sa konkretnim farmerima, koji svojim imenom, znanjem i iskustvom stoje iza BeanZ proizvoda. U ponudi su sada, pored Maria Coumbia i Eduardo Nicaragua, Ramesh India i Luiz Alberto Brasil. Kvalitet i raznovrsnost porekla ovih kafa su najveća ekskluzivnost i osnovna konkurentska prednost koju BeanZ poseduje, a dostupan je svima u Srbiji putem online prodaje preko sajta www.beanzcafe.co.rs, pretplatom na neki od paketa u ponudi, sa kafe aparatima ili bez njih. Jednom mesečno na adresu ljubitelja espresso kafe stiže paket kafe u zrnu po vašoj želji i meri, koji možete menjati u bilo kom trenutku.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar