Home VestiEkonomija Digitalna akademija za mikro, mala i srednja preduzeća besplatna tokom promotivnog perioda

Digitalna akademija za mikro, mala i srednja preduzeća besplatna tokom promotivnog perioda

by bifadmin

Nakon nedelju dana od kada je započela sa radom specijalizovana online Digitalna poslovna akademija namenjena prevashodno vlasnicima i menadžerima mikro, malih i srednjih preduzeća u Srbiji, dve stotine korisnika se već prijavilo da pohađa online programe.

Nakon uspešne realizacije nekoliko obimnih konsultantskih projekata namenjenih upravo mikro, malim i srednjim preduzećima, Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije u saradnji sa Nemačkom razvojnom saradnjom koju sprovodi GIZ uvideo je koje su realne potrebe i interesovanje ovog sektora srpske privrede u oblasti digitalne transformacije, i u skladu sa time kreirao interaktivnu online akademiju. Tokom kratkog promotivnog perioda akademija je besplatna, a korisnici se mogu prijaviti i potom je pohađati putem interneta na adresi www.digitalnaakademija.rs.

Akademija omogućava privrednicima da odgovore na izazove rada u izmenjenim uslovima, promene ili prilagode modele poslovanja, brže se uključe u međunarodne dobavljačke lance, adaptiraju marketinške i prodajne kanale, kao i kanale komunikacije sa klijentima i dobavljačima.

Digitalna akademija u ovom trenutku nudi polaznicima sledeća četiri programa – Osnovni program u kome polaznici saznaju više o suštini i značaju digitalne transforamcije, Digitalni marketing, Poslovni modeli i inovacije i Biznis orijentisan ka korisniku. Svi predavači u akademiji su sertifikovani konsultanti Centra za digitalnu transformaciju i eksperti su u svojim oblastima, sa značajnim iskustvom u pružanju konsultatske podrške mikro, malim i srednjim preduzećima u Srbiji.

Pored snimljenih video predavanja, polaznicima se nudi i pažljivo selektovani materijal za čitanje i pripremu za testove kojima se evaluira stepen znanja korisnika i omogućava njihov dalji progres ka dobijanju završnog sertifikata. Po svom modelu i sadržaju, akademija je namenjena poslovnim ljudima koji imaju specifične potrebe u smislu znanja i veština, ali su dobrodošli svi oni koji žele da se usavršavaju u skladu sa zahtevima globalnih poslovnih trendova obeleženih tehnološkom revolucijom 4.0 i digitalnom transformacijom. Polaznici je mogu pohađati u vreme koje njima odgovara, kontinuirano ili u fazama, u skladu sa svojim preferencama.

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar