Home Promo Eurobank podržava „Noć knjige” jubilarni 20. put

Eurobank podržava „Noć knjige” jubilarni 20. put

by bifadmin

Dvadeseti put zaredom, Eurobank je pokrovitelj regionalne manifestacije „Noć knjige” koja se ovog puta održava od 10-12. decembra u organizaciji izdavačke kuće „Laguna” i knjižarskog lanca „Delfi”.

Podrška kulturi i obrazovanju kroz različite projekte i inicijative jedan je od najvažnijih stubova društveno odgovornog poslovanja Eurobanke, a dokaz koji ide tome u prilog jeste upravo dugogodišnje pokroviteljstvo manifestacije namenjene ljubiteljima čitanja.

„Eurobank je u pravo vreme prepoznala vrednost koju ’Noć knjige’ ima za našu zajednicu. Od prvog dana saradnje sa izdavačkom kućom ’Laguna’, ne samo da se ova vrednost nije umanjila, već se i dodatno razvila. Ponosni smo što na ovaj način doprinosimo popularizaciji čitanja, a samim tim i unapređenju kulture i obrazovanja”, ističu u Eurobanci.

Ove godine, jubilej obeležava i sama manifestacija, s obzirom na to da se održava 25. put. Biće organizovana u 33 grada regiona, ali i online, na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. U ponudi će biti više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti, na popustu do čak 40%, a pripremljeni su i pokloni. Na knjige drugih izdavača koji su se priključili manifestaciji, kao i strana izdanja i gift asortiman, važiće popust od 20%.

I biblioteke iz Srbije i regiona će se priključiti manifestaciji „Noć knjige”, i to prvog i drugog dana, odnosno 10. i 11. decembra. Čitaoci će moći da uživaju u specijalnim popustima ili programima kreiranim za ovu priliku.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar