Home Promo Početak nove ere za CITY College

Početak nove ere za CITY College

by bifadmin

Nastavljajući se na 30-ogodišnju tradiciju punu dostignuća, CITY College ulazi u novu eru i to kao Evropski kampus jednog od vodećih britanskih univerziteta, Univerziteta York. Ova ključna prekretnica u istoriji CITY College-a i zvanično je 18. novembra ove godine u Solunu obeležena proslavom novog statusa i ceremonijom inauguracije.

CITY College, Evropski kampus Univerziteta York postao je deo zajednice univerziteta York, jednog od vodećih britanskih univerziteta u Evropi, kao jedinstvena internacionalna institucija sa sedištem u Grčkoj, ali i pridruženim aktivnostima u 8 drugih zemalja. Tokom svoje istorije duge 30 godina, CITY College uspešno povezuje Veliku Britaniju sa celim regionom, Evropom i svetom, čineći tako najbolje britansko obrazovanje dostupno svima. Osim toga, zajedno sa Fakultetom za ekonomiju i menadžment Univerziteta u Strazburu, CITY College nudi jedinstvenu obrazovnu priliku za menadžere: Panevropski Executive MBA program sa dualnom diplomom koji se sprovodi širom jugoistočne i istočne Evrope, kao i regiona Kavkaza.

Zvaničnici ovih institucija složili su se da ih spajaju zajedničke vrednosti, kvalitet, svrha i vizija koju dele, te da ovaj spoj odražava zajedničku misiju i inkluzivne ambicije obe institucije. Posvećenost učenju, podučavanju i istraživanju, kao i kvalitetno studentsko iskustvo kao osnova svega, biće i ubuduće odraz CITY College, Evropskog kampusa Univerziteta York, pružajući priliku i studentima u Atini, Bakuu, Beogradu, Bukureštu, Kijevu, Sofiji, Tbilisiju, Solunu i Jerevanu da dođu do svih benefita koje pruža britanska diploma, odnosno u slučaju MBA programa, i francuska. Kroz ovu internacionalnu mrežu, studenti će imati pristup jednoj pravoj globalnoj zajednici, a diplmcima će ovim iskustvom nesumnjivo steći priliku da postanu lideri i šampioni inkluzije koju god karijeru da odaberu.

Događajem inauguracije svečano je obeleženo partnerstvo, kao i novi status CITY College, Evropskog kampusa Univerziteta York, a istom su prisustvovali predstavnici regionalnog biznisa, industrije, vlade, organizacija civilnog društva iz regiona, kao i osoblje, studenti i alumniji CITY College-a.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar