Home Promo Balkan Business Forum 26. maja u Beogradu

Balkan Business Forum 26. maja u Beogradu

by bifadmin

Balkan Business Forum je regionalno značajna poslovna konferencija koja godinama unazad okuplja, podržava i neguje zajednicu lidera. Ovogodišnji forumće se održati 26. maja 2022. godine u Kombank Dvorani u Beogradu.

Balkan Business Forum je međunarodni događaj prepoznatljiv po aktuelnim i inovativnim temama kroz koje nas vode svetski poznati predavači. Ovaj događaj posvećen je poslovnom i ličnom razvoju lidera i rukovodioca na svim pozicijama. Proteklih godina posećivan je od strane eksperata, CEO, lidera, direktorai top menadžmenta iz najuglednijih firma u regionu.

Ove godine, kada se svet menja brže nego ikada, forum će pružiti svež pogled na poslovanje i liderstvo. Ovogodišnja tema jeste – DESIGNING the future LEADERSHIP – a nju će predstavljati svetski poznati stručnjaci David Gram & Jitske Kramer, koji će svoje višegodišnje iskustvo pretočiti u predavanja gostima Foruma.

David Gram je ekspert za inovacije, senior direktor inovacija u LEGO Ventures  i osnivač kompanije Diplomatic Rebels. Kao globalni lider u multinacionalnoj kompaniji, mentor velikog broja svetskih kompanija i član upravnog odbora nekoliko međunarodnih organizacija, David nam donosi nov i jedinstven set veština i alata za lidere i vlasnike biznisa.Ove godine na radionici OD KORPORATIVNOG GIGANTA DO AGILNOG EKOSISTEMA, David će podeliti svoje široko znanje i iskustvo kako bi nam pomogao u stvaranju angažovanijih timova i uspešnijih organizacija.

Jitske Kramer je korporativna antropološkinja, CEO kompanije Human Dimensions, koosnivačica Akademije za organizacionu kulturu, autorka nagrađivanih knjiga i dobitnica „Trainer of the year“ nagrade 2013. godine. Kao priznati svetski stručnjak sa impresivnim iskustvom održavanja preko 400 CEO radionica, svojim pričama povešće nas nadaleko putovanje u ljude, organizacijei rešenja svakodnevnih organizacionih problema i međuljudskih konflikta. Kroz svoj inspirativni masterclass: ORGANIZACIONE LEKCIJE iz ANTROPOLOGIJE, Jitske će obrađivati teme odlučivanja, komunikacije, liderstva i organizacionih kultura i promena.

Gosti Balkan Biznis Foruma će moći da dobiju odgovore na svoje goruće probleme i nedoumice direktno od vodećih stručnjaka sa kojima će razmenjivati poslovno iskustvo. Poslovnim liderima je Balkan Business Forum već nekoliko godina ključno mesto za uspešno prognoziranje narednih trendova i preokreta u poslovanju.

Detalji o BBForumu 2022, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu Foruma! www.bbforum.rs

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar