Home Promo PREKO 100 REGIONALNIH STRUČNJAKA IZ NAJVEĆIH KOMPANIJA I AGENCIJA GOVORNICI NA FORUMU IZAZOV 2022

PREKO 100 REGIONALNIH STRUČNJAKA IZ NAJVEĆIH KOMPANIJA I AGENCIJA GOVORNICI NA FORUMU IZAZOV 2022

by bifadmin

Osmi po redu, regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2022 biće održan 12. i 13. aprila u hotelu Mona Plaza u Beogradu, pod sloganom „Handle with care“.

Ovogodišnji događaj otvoriće Tom Beck, Executive Director, SoDA i Bojan Rendulić, VP of Marketing, Productive, koji će govoriti na temu „Transforming The Agency Landscape„. U okviru predavanja oni će predstaviti globalno istraživanje na temu kako su se agencije snašle u pandemiji i kako su se njihovi strateški i operativni prioriteti promenili.

„Kroz Globaly Agency Landscape Study želeli smo da opipamo puls agencijama širom sveta i da vidimo koliko se njihova poslovna realnost izmenila u poslednje dve godine. Rezultati koje ćemo predstaviti pokazuju koliko su se agencije dobro snašle u pandemiji i kako su se njihovi strateški i operativni prioriteti promenili. Za trećinu agencija 2021. bila je najbolja godina ikada, ali sa druge strane samo 4% agencija može predvideti svoje poslovanje u narednih godinu dana. Pričaćemo o tome šta karakteriše agencije budućnosti i kako će tranzicija sistema naplate od fiksnih modela ka modelima po učinku promeniti globalni agencijski landscape“, rekao je Bojan Rendulić, VP of Marketing, Productive.

Pored keynote prezentacije, ove godine teme foruma biće, između ostalog, ko su lideri budućnosti, da li je kreativno liderstvo ključno za opstanak i rast kompanije, kako planirati neplanirane scenarije i na najefikasniji način iskoristiti resurse sa kojima raspolažemo, kako pomiriti održivost i profit, kako društveno važne teme integrisati u brend strategiju i svakodnevnu komunikaciju, a „ne pasti“ na klizavom woke terenu, kako danas merimo kreativnu efikasnost, ko je odgovoran za oglašavanje neetičnih brendova i plasiranje brand fake news, ali i ko je potrošač 3.0 i šta očekuje od vašeg brenda, dolazi li vreme preispitivanja lojalnosti i zašto je feedback važan za izgradnju kvalitetnog odnosa klijent-agencija.

O stanju na tržištu marketinških komunikacija zemalja u regionu govoriće predstavnici agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Na ove i brojne druge teme govoriće preko 100 vrhunskih regionalnih stručnjaka iz najvećih kompanija i agencija, a koji su već potvrdili svoje učešće na forumu IZAZOV 2022.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica, a koje ove godine organizuju kompanije Atlantic Štark, Bambi, Frikom, PepsiCo – Marbo Product, Naftna industrija Srbije, BASF, Grand kafa i Porto Montenegro. I ove godine na forumu IZAZOV 2022 biće organizovani speed dating sastanci kompanija i agencija.

Forum IZAZOV 2022 podržale su agencije Ovation BBDO, Headline, Drive Agency, DPC Networks, AlmaQuattro, Info Media Group, Kliping Beograd, Represent System, Right, McCann Beograd, DNA Communications, Granular Group, Fusion Communications, Evoke Group, Propix, Cheil Centrade, Smart Point Adria, Chapter 4 PR i Novaston Marketing Consultancy. Sponzori ovogodišnjeg foruma su kompanije Forma Ideale, Carlsberg Srbija, Coca-Cola HBC, Atlantic Štark, PepsiCo – Marbo Product, Lidl Srbija, Mastercard, MPC Properties, Grand kafa, BASF, Bambi, UniCredit Banka, Telekom Srbija, Frikom, dok je regionalni partner Porto Montenegro. Ovogodišnji prijatelji foruma su USAID Srbija i Propulsion.

Prijavljivanje za učešće na forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2022 traje do 31. marta, a broj mesta je ograničen. Više informacija pronađite na sajtu www.izazovforum.rs

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar