Home Promo „Sve u jednom“ aparat za prihvat platnih kartica i fiskalna kasa – Banca Intesa rešenje za preduzeća

„Sve u jednom“ aparat za prihvat platnih kartica i fiskalna kasa – Banca Intesa rešenje za preduzeća

by bifadmin

Budući da preko deceniju i po predvodi tržište u domenu platnih kartica, Banca Intesa je u susret e-fiskalizaciji razvila inovativno rešenje za preduzeća – integralni „Platni+Fiskalni uređaj“ u potpunosti usklađen sa Zakonom o fiskalizaciji, koji omogućava prihvat platnih kartica i instant plaćanja, i istovremeno može služiti kao fiskalna kasa.

Novo integralno rešenje pravnim licima i preduzetnicima omogućava uštede u troškovima, jednostavnost i efikasnost plaćanja, s obzirom da se u jednoj transakciji na jednom uređaju prihvata plaćanje i izdaje fiskalni račun, dok se plaćanje može obaviti i platnim karticama, ali i instant plaćanjem. Dodatna fleksibilnost se klijentima pruža kroz mogućnost instalacije novih aplikacija na uređaju u budućem periodu.

“Veliko mi je zadovoljstvo što imamo priliku da prvi na tržištu ponudimo ovako inovativno i sveobuhvatno rešenje svojim klijentima, i na taj način doprinesemo još boljem korisničkom iskustvu segmenta malog biznisa, u okviru koga je, statistički gledano, svaka četvrta firma klijent Banca Intesa. Ovo je još jedan način da, kreiranjem novog rešenja omogućimo da i kupci i trgovci plaćanja obave brže, bez odlaska na kasu i čekanja u redu i doprinesemo uspešnom, jednostavnijem poslovanju pravnih lica i trgovaca, opravdamo njihovo poverenje i ojačamo međusobni partnerski odnos, uvek se trudeći da spektar proizvoda i usluga prilagodimo njihovim realnim potrebama.”, izjavio je Željko Petrović, član Izvršnog odbora Banca Intesa.

Pored daljih unapređenja paketa usluga iz domena transakcionog bankarstva, u narednom periodu pored već nedavno proširenog i poboljšanog dizajna kreditne linije za finansiranje potreba za obrtnim sredstvima i dokumentarnim proizvodima, nastavićemo sa snažnom kreditnom podrškom klijenata kroz unapređenje ponude kreditnih proizvoda za finansiranje obrtnog kapitala sa produženom ročnošću kao i investicionih ulaganja. U skladu sa našim opredeljenjem da podržimo razvoj preduzetništva, očekuje se proširenje atraktivne kreditne podrške ženskom preduzetništvu kroz nastavak programa Žene u biznisu, ali i kroz posebno dizajnirane proizvode sa dužim rokovima i fleksibilnim zahtevima za obezbeđenjem za mlade preduzetnike.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar