Home Promo “FUTURE IS NOW” – TREĆI SAMIT ŽENA LIDERA REGIONA 2. I 3. JUNA U FRUŠKIM TERMAMA

“FUTURE IS NOW” – TREĆI SAMIT ŽENA LIDERA REGIONA 2. I 3. JUNA U FRUŠKIM TERMAMA

by bifadmin

Da li ste nekad čule za „Biznis anđele“ i način na koji mogu da finansiraju kompanije koje vode žene? Šta je NFT i da li znate da on može biti stvar prestiža za brend i doneti vam veliku finansijsku korist? Kako prepoznati dobru ideju i pokrenuti uspešan startup, kako koristiti izazove za sopstveni rast i razvoj… samo su neka od pitanja na koja će odgovoriti treći Samit žena lidera.

Treći „Samit žena lidera“ će biti održan 02. i 03. juna u Fruškim termama. Ove godine će Samit okupiti preko 200 žena iz celog regiona, žena koje će usvajati nova znanja uz pomoć izvrsnih panelista, pronalaziti inspiraciju na stručnim diskusijama, proširiti svoju poslovnu mrežu, a povrh svega – osnažiti žene na svom putu ka uspehu.
Tema ovogodisnjeg Samita: “Future is Now”, inspirisana je inovacijama koje menjaju svet, a koje nam pružaju neverovatne mogućnosti.

Prema rečima Danijele Golić, osnivača Samita, ovogodišnji događaj biće prilika da se žene u biznisu upoznaju sa najnovijim trendovima u poslovanju, pronađu inspiraciju za svoje nove poduhvate i na tom putu međusobno povežu, jer nam sadašnjost pruža prilike koje ne treba propustiti.

Samit otvara ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.

“Žene iz Srbije i regiona će imati priliku da se upoznaju i sarađuju sa drugim talentovanim ženama sličnih poslovnih ciljeva sa kojima će podeliti novine u poslovanju. Prisustvo na Samitu će vam omogućiti da se povežete sa preko 200 žena profesionalaca, lidera, da razmenite iskustva, steknete nove veštine, i učestvujete u građenju jake ženske mreže, kao i da se informišete o najnovijim trendovima u poslovanju”, istakla je Golić i dodala da se u prethodne dve godine izazova, mnogo žena našlo na raskrsnici, a međusobna podrška jedna drugoj nam je omogućila da prebrodimo krize i postignemo mnogo toga na ličnom i profesionalnom planu, što je i glavni cilj Samita.

Neki od cenjenih učesnica i govornica na Samitu biće: Tatjana Matić – ministarka trgovine, turizma, i telekomunikacija, Brankica Janković – poverenica za zaštitu rodne ravnopravnosti, Ana Drašković – globalna direktorka razvoja poslovanja Evropske banke za obnovu i razvoj, Marija Ilić – predsednica upravnog odbora Asocijacije industrije video igara Srbije, Diana Gligorijević – suosnivač Telegroup sistema, , Stella Karl Ćosić – trener za profesionalni i lični razvoj, autor programa 4R, Marija Pasuljevic – izvršna direktorka eCommerce asocijacije Srbije kao i mnoge druge.

Među brojnim atraktivnim temama biće inovativne metode finansiranja poput “Biznis anđela”, učesnice će se upoznati i sa pojmom NFT-a koji sve češće uzburkava pažnju svetske javnosti, govoriće se o uspešnom rukovođenju, ličnom razvoju, emocionalnoj inteligenciji, dok je drugi dan posvećen medijima, PR-u, kao i razvoju startup ekosistema.

“Verujem da je naša uloga da prepoznamo i investiramo u one ideje, poslovanja i žene koje počinju ili su u fazi rasta i razvoja i damo priliku novoj generaciji mladih liderki“, istakla je Danijela Golić koja veruje da će i treći Samit biti predvodnik u inovacijama i doneti nove prilike za jačanje poslovnih žena Srbije i regiona.

U okviru organizacije “Samit žena lidera” pokrenuta je i „Akademija Samita žena lidera“ kroz koju je prošlo preko 300 polaznica, „Biznis mentor program” koji se odvija već drugu godinu za redom kao i brojne edukacije i networking sesije.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar