Home Promo Kada novinari ukrste varjače

Kada novinari ukrste varjače

by bifadmin

U Miele Experience Center-u u Beogradu na vodi održan je kulinarski izazov u kom su novinari ukrstili svoje varjače.

Ovo nesvakidašnje takmičenje u kuvanju vodio je jedan od najboljih kuvara Srbije, Vanja Puškar koji je ujedno bio i predsednik žirija. Osnivač koncepta New Balkan Cuisine, čiji je restoran Iva uvršten u 14 restorana sa Michelin-ovom preporukom, usmeravao je novinare savetima i pomogao im u pripremi zadatog jela.

Najveća podrška novinarima na ovom zadatku bili su kuhinjski uređaji brenda Miele koji svojom funkcionalnošću i kvalitetom olakšavaju pripremu svakog jela.

Dve ekipe novinara, dame koje su ponele naziv „Mile“ i mešovita ekipa „Premijum pasta“ pripremali su pastu po svom izboru od mnogobrojnih sastojaka koji su im bili na raspolaganju. U ekipi „Mile“ učestvovale su novinarke redakcija Nedeljnik, E-kapija, City Magazine, Biznis&Finansije i Moj eneterijer, dok su takmičari ekipe „Premijum pasta“ bili predstavnici RTS-a, Lux life magazina, Bizlife-a, Diplomacy&Commerce-ja i La Cucina Italiana.

U zanimljivom i napetom kulinarskom okršaju tokom kog su bili bodovani ukus, prezentacija jela, urednost mesta pripreme, organizacija tima i poštovanje zadatog vremena, pobedu je odneo tim „Premijum pasta“, a presudni zalogaj koji je doprineo ovoj pobedi bio je grilovani kozji sir pripremljen na Miele ploči, koji je poslužen uz pobedničku pastu.

Posetite Miele Experience Centar koji nudi brojne mogućnosti za organizovanje ovakvih susreta, bilo da ste posetilac koji želi da upozna Miele uređaje tako što će ih isprobati, ili ste poslodavac koji želi da organizuje upravo jedan ovakav kulinarski izazov kao odličnu team building aktivnost za svoje zaposlene.

 

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar