Home Promo Dva nova vebinara Erste Banke za preduzetnice i žene koje žele da pokrenu svoj biznis

Dva nova vebinara Erste Banke za preduzetnice i žene koje žele da pokrenu svoj biznis

by bifadmin

Erste Banka nastavlja ciklus edukativnih radionica kroz svoj program socijalnog bankarstva Korak po korak kao vid osnaživanja žena koje žele da razviju profesionalni potencijal i ostvare svoje preduzetničke snove. Podstaknuta velikim interesovanjem polaznica za prva dva predavanja iz serijala pod nazivom Traže se: žene koje veruju u sebe, Erste Banka najavljuje dva nova vebinara koji će biti održani u toku naredne sedmice.

Prvi vebinar biće posvećen izuzetno važnoj temi prilikom pokretanja svakog biznisa, koji je ujedno i preduslov za njegovu uspešnost – istraživanju tržišta. Vebinar će biti održan u utorak, 21. juna, s početkom u 17 časova, a o ovoj temi će s polaznicama razgovarati Marijana Agić Molnar, Marketing strateg i Data strateg – ekspert u kompaniji Data Do. Sa preko dvadeset godina profesionalnog iskustva, ona pomaže kompanijama da pretvore podatke koje poseduju u imovinu koja se može unovčiti.

Drugi vebinar će biti održan u sredu, 22. juna, takođe u 17 časova, a o temi online oglašavanja će govoriti Brana Kosanić, Client Service direktor u agenciji Wavemaker. Brana Kosanić je profesionalac za medijske komunikacije sa više od petnaest godina iskustva u planiranju medija, međunarodnom rukovanju nalozima i uslugama za klijente vodećih globalnih i lokalnih kompanija.

Serijom ovih radionica Erste Banka želi da omogući što većem broju žena da razvijaju svoje preduzetničke veštine i poboljšaju održivost i konkurentnost svog biznisa. Žensko preduzetništvo je tema koju Banka aktivno prati, a pod sloganom #verujusebe podržava i javnosti predstavlja uspešne žene, heroine našeg doba, čija profesionalna predanost inspiriše i motiviše. Radionice su dostupne u onlajn formatu, a sve zainteresovane preduzetnice i one koje razmišljaju o tome da započnu svoj biznis mogu da se prijave za vebinare popunjavanjem formulara na sajtu Erste Banke.

Na platformi Korakpokorak.rs sve žene koje nisu u prilici da prisustvuju nekom od ovih vebinara mogu da pronađu mnoštvo edukativnih materijala i ostalih korisnih informacija u vezi sa pokretanjem biznisa. Dodatne savete na ovu temu takođe mogu pronaći i na edukativnoj platformi za finansijsku pismenost Ersteznali.rs.

Korak po korak je program socijalnog bankarstva, usmeren na korisnike kojima su usluge kreditiranja teško dostupne (startapi, socijalna preduzeća, nevladine organizacije). Kroz ovaj program, prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji finansijske podrške i mentorstva, do sada je sa oko 3.000.000 evra kreditirano 400 novoosnovanih firmi.

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar