Home Promo Malci se vraćaju u Mek

Malci se vraćaju u Mek

by bifadmin

Postanite deo Malac družine, omiljenih žutih likova i opustite se uz njihove nestašluke uživajući u novom nastavku drugog animiranog filma sa najvećom zaradom svih vremena, “Malci 2”, kao i u seriji igračkica koje će biti dostupne u svim McDonald’s restoranima uz Happy Meal obroke od 01. jula.

Naše igračke oživljavaju akciju fantastičnih, luckastih Malaca pomoću 3D figurica od 100% reciklirajućeg materijala. Sve igračke iz ove serije su od papira i ne sadrže plastiku, što je u skladu sa opredeljenjem kompanije i posvećenosti očuvanju životne sredine. Deca će moći samostalno da prave 3D figurice koje mogu da se pomeraju i pružaju beskrajne mogućnosti igranja. Takođe u asortimanu su i likovi za oblačenje koji dolaze sa različitim odevnim predmetima iz 70-ih!

Delimo samo neke od načina na koje možete da se igrate sa poznatim žutim likovima koje volite. Umetnite Gruove ruke i noge, a zatim pomoću pokretača u leđima povucite njegove ruke s leva na desno da biste ga podstakli na disko ples!
Bob je spreman za Kung-Fu sa svojim omiljenim plišanim medvedom, sve što treba da uradite je da ubacite njegove ruke i noge, a zatim pomerite ruke gore-dole da biste napravili savršen karate pokret.
Sa 3 različita odela koje možete da izaberete, obucite svoje Malce da biste kreirali čitav niz različitih likova – od karatea do 70-ih!

Sigurni smo da će svi članovi porodice uživati u različitim igrama sa Malcima, a pored zabave koju ćete iskusiti sa igračkicama i kutijama, možete da skenirate osmeh na Happy Meal kutiji, kako biste pogledali ekskluzivne video sekvence ovih neobičnih i zabavnih likova.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar