Home Promo Plaćajte onlajn kod domaćih trgovaca i ostvarite keš-bek

Plaćajte onlajn kod domaćih trgovaca i ostvarite keš-bek

by bifadmin

Onlajn plaćanja i onlajn kupovina su nesumnjivo postali sastavni deo svakodnevnih aktivnosti velikog broja građana Srbije, a kompanija Mastercard želi da nagradi i podstakne korisnike da iskoriste prednosti koju ovaj način plaćanja donosi. Svi korisnici Mastercard kartica, koje su izdale banke učesnice Mastercard Pay & Get Rewards Programa u Srbiji, koji u periodu od 1. juna do 30. juna 2022. godine izvrše tri onlajn plaćanja ukupne zbirne vrednosti od najmanje 3.000 RSD, automatski dobijaju nazad 1.010 RSD na račun povezan sa svojom Mastercard karticom.

Keš-bek ostvariće svi korisnici Mastercard kartica, bez obzira na to koja banka učesnica programa im je karticu izdala, a koji obave najmanje tri onlajn kartičnih plaćanja sa bilo kog uređaja – računara, tableta ili telefona, ukupne zbirne vrednosti od najmanje 3.000 RSD, isključivo kod domaćih internet trgovaca, odnosno na domaćim platformama i aplikacijama. Važno je napomenuti da se računaju i plaćanja komunalnih računa obavljena onlajn na portalima ili u aplikacijama trgovaca koji tu opciju podržavaju, kao i onlajn plaćanja koja se obavljaju sačuvanom platnom karticom, odnosno kroz uslugu credentials-on-file.

Keš-bek biće obavljen do 15-og dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je izvršena poslednja Kvalifikovana kupovina Karticom u skladu sa ovim Pravilima navedenim niže. Svaka Mastercard kartica ima mogućnost ostvarivanja jednog keš-beka (povrata novca) tokom trajanja kampanje.

Sigurnost na prvom mestu

Sve onlajn transakcije izvršene Mastercard karticama su zaštićene istom Mastercard sigurnosnom tehnologijom kao i kartična plaćanja na fizičkom mestu prodaje. Kupci koji plaćaju onlajn Mastercard karticama mogu da koriste sva potrošačka prava jer ih elektronski trag o kupovini štiti ukoliko žele da ostvare zamenu, reklamaciju ili refundaciju sredstava i to su politike koje kompanija Mastercard globalno primenjuje u svom poslovanju.

Ono što se kupcima savetuje prilikom onlajn plaćanja je da primene neke racionalne mere predostrožnosti kao što su:

  • Kupovina kod pouzdanih trgovaca koje ćete prepoznati po tome što na veb-sajtu imaju jasno istakute Mastercard® SecureCode™ i Mastercard® Identity Check™ simbole;
  • Potvrda da se u adresnom baru nalaze oznake https i katanac, kao potvrde sigurne enkripcije podataka;
  • Nedeljenje svojih CVC2 i PIN kodova, kao ni podataka sa platne kartice, sa drugima bilo u fizičkom ili onlajn okruženju;
  • Ukoliko njihova banka nudi tu opciju, prijavljivanje za dvofaktorsku autentifikaciju, kao još jedan korak u potvrdi identiteta pravog korisnika kartice i dodatnu sigurnosnu meru.

Više informacija o ovoj temi možete naći na sledećem linku.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar