Home Promo Global Finance nagrade za UniCredit

Global Finance nagrade za UniCredit

by bifadmin

Global Finance je devetu godinu za redom proglasio UniCredit Bank Srbija najboljom bankom za pružanje kastodi usluga međunarodnim investitorima (podkastodi) u Srbiji.

Takođe, UniCredit Global Securities Services sa ponosom objavljuje da je Global Finance još jednom priznao za najbolju podkastodi banku u Centralnoj i Istočnoj Evropi za 2022. godinu – nastavljajući pobednički niz koji sada traje već trinaestu godinu zaredom.

Banka je dobila nagrade za najboljeg pružaoca podkastodi usluga u šest pojedinačnih zemalja: Austriji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Srbiji i Sloveniji.

Bojan Čiča, direktor Sektora globalnog transakcionog bankarstva u UniCredit Banci Srbija, ovim povodom istakao je da je ova nagrada još jedna potvrda da je UniCredit na pravom putu u razvijanju svojih usluga i podrške klijentima. „Zaista smo ponosni na činjenicu da već godinama na ovaj način dobijamo pozitivnu povratnu informaciju od svojih klijenata. Upravo to i jeste suština svega što radimo“, rekao je Čiča.

Jasmina Janković, direktorka Odeljenja za kastodi poslove i poslove depozitara, dodala je da ovakve nagrade pružaju pravi podstrek za stalno unapređivanje poslovanja, jer to znači da se ceni i prepoznaje stručnost i kvalitet usluga koje UniCredit pruža.

O regionalnim i pojedinačnim tržišnim nagradama odlučivao je urednički odbor Global Finance-a, koji je uzeo u obzir značajan broj inputa stručnih izvora i korisnika subkastodi usluga, kao i stručno pripremljene prijave institucija koje pouzdano pružaju vrhunske usluge, u svojim regionima i tržištima. Priznanje naše regionalne izvrsnosti trinaestu godinu zaredom jasno naglašava našu snažnu posvećenost i fokus širom regiona Centralne i Istočne Evrope i odražava visoke standarde stručnosti, posvećenosti i izvrsnosti usluga koje pruža celokupno osoblje GSS.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar