Home Promo Nevena Ignjatović pokreće UNDER ARMOUR Ski Biznis ligu

Nevena Ignjatović pokreće UNDER ARMOUR Ski Biznis ligu

by bifadmin

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović u okviru svoje akademije pokreće novu „Under Armour Ski Biznis ligu“ u Srbiji, namenjenu zaposlenima u kompanijama i korporacijama širom naše države.

Spojivši vrednosti koje neguju sportisti sa vrednostima koje su prisutne u svakoj kancelariji, naša najpoznatija i najtrofejnija skijašica se odlučila na ovaj potez.

„Kroz svoju karijeru naučila sam da moram da zakoračim u nepoznate dimenzije, brzine i situacije da bih bila najbolja, to je ujedno bio moj najveći i najlepši izazov. Već izvesno vreme razmišljam o ovom projektu i neizmerno se radujem prilici da za vas organizujem prvu Ski Biznis ligu na našim prostorima. Očekujem vas na Kopaoniku i na nezaboravnom druženju, gde ćemo u sportskom duhu pomerati naše granice“, rekla je Ignjatović.
Liga će biti organizovana u tri vikenda na planini Kopaonik, gde će pored takmičenja u disciplini veleslalom, svi učesnici uživati u apsolutno posebnom i drugačijem tim bildingu.

„Veliko je zadovoljstvo organizovati jednu ovakvu ligu, i time želim da podstaknem mnoge rekreativne skijaše da se udruže i pokažu koliko smo talentovana nacija i u ovom sportu. Cilj je da ne trajem samo jednu sezonu, već da na dugoročnom nivou, Ski Biznis liga bude rame uz rame sa drugim poznatim formatima poput liga u trčanju, košarci i fudbalu.“

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar