Home Promo Najveća HR KONFERENCIJA u Evropi se vraća na scenu – HR WEEK!

Najveća HR KONFERENCIJA u Evropi se vraća na scenu – HR WEEK!

by bifadmin

Najveći online HR događaj u Evropi, koji okuplja HR profesionalce i entuzijaste širom sveta, se vraća na scenu u novembru ove godine u potpuno novom, inovativnom virtuelnom okruženju, od 21. – 25. novembra!

HR Week je tokom godina ugostio brojne renomirane govornike iz internacionalnih kompanija i univerziteta, sa obimnim iskustvom u HR industriji, kao što su: Eleonora Valenti, Debora Gallo, Leslie Szamosi, Mitja Korelc, Amy Kates… Događaj su uveličali i posebni gosti poput Henry Mintzberg (akademic i autor brojnih knjiga na temu biznisa i menadžmenta, Simon Barrow (kreator Employer Brand koncepta), Pim de Morree (osnivač Corporate Rebels)…

Ove godine, preko 160 govornika govoriće o mnogobrojnim HR temama i trendovima poput:
Sonal Bahl Does HR have Shoemaker Syndrome?
Arnoud A Douw Management to Leadership = letting go.
Jelena Stojanović / Ana Borisavljevic Secrets to Increase e-NPS Score.
Stefan Ries Be Bold, Ambitious. Disrupt & Be Proud
Adeline Looi Developing Inspiring, Disruptive and Inclusive Leaders
Brigitte Da Gama Empathy in the Workplace.
Dennis Kaminsky The Top Line HR
Dejan Randjic HR Through Green Transformation
Natali Delic Digital Transformation
Otto van Daal Inclusive Leadership
William Tincup Thinkup with Tincup!
Joey Price People Centric Insights
Ivanka Novakovic People Centric HR Day
Maša Lalić Strategic HR Day
Jean-Philippe M.L. Schepens Digital HR

Brojne kompanije su prethodnih godina podržale događaj poput: Microsoft, LinkedIn, SAP, Coca-Cola, NIS, Nestle, Erste Bank, A1, Schneider Electric, Yettel, Generali, MTU Maintenance, Endava, Nelt i još preko 30 drugih.

Ovog novembra, očekuje se da će preko 160 HR profesionalaca preneti svoja znanja i iskustva na preko 5.000 učesnika, kroz keynote formate predavanja, studije slučaja, ekspertske razgovore i panel diskusije. Svi govori i formati biće posvećeni najnovijim HR trendovima, izazovima, tehnologiji, L&D-u, temama regrutacije, Employer Branding-a, HR strategijama, talentima, a poslednji dan događaja imaće za cilj, kao i do sada, da dodatno poveže HR i C-level biznisa.

Pored virtuelne platforme i live programa, platforma događaja nudi i:
● Mogućnost kreiranja sopstvenog profila na platformi i personalizovanju agende prema sopstvenim interesovanjima i vremenu
● Učešće u networking sesijama gde će se učesnici moći povezati sa svim ostalim učesnicima događaja i razmeniti iskustva
● HR Expo zona – mesto gdje će vendori na svojim virtuelnim štandovima predstaviti svoje usluge za HR industriju
● Learning zona – mesto sa brojnim edukativnim HR sadržajem (knjige, blogovi, podkasti…)
● Prilika za učesnike da osvoje specijalne nagrade, prate svoj “journey” kroz događaj, kao i sadržaj koji su odslušali, i još mnogo toga!

Organizator događaja je HR World, inicijativa koja je nastala pre četiri godine sa ciljem da kreira i razvije HR zajednicu i da osnaži HR funkciju u regionu. HR World kao zajednica HR profesionalaca trenutno broji preko 1000 HR profesionalaca i 150 korporativnih članova.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar