Home Promo On-line plaćanje u DDOR osiguranju od sada i pomoću NBS IPS QR koda

On-line plaćanje u DDOR osiguranju od sada i pomoću NBS IPS QR koda

by bifadmin

Nastavljajući proces digitalizacije kroz korišćenje najnovijih tehnologija, jednostavnijih i bržih načina plaćanja u svojoj on-line prodavnici moj.ddor.rs, DDOR osiguranje uvelo je mogućnost plaćanja premije pomoću sistema NBS IPS QR kodova.

Na ovaj način kompanija je još jednom postavila novi standard digitalnog poslovanja pre svega u nastojanju da klijentima obezbedi siguran, jednostavan i brz sistem plaćanja na domaćoj platformi za instant plaćanje Narodne banke Srbije.

Novo rešenje za instant plaćanje bazirano je i na deeplink tehnologiji – „IPS skeniraj“ po standardima Narodne banke Srbije, bez obrade osetljivih podataka o platnom instrumentu na internetu. Uz značajno pojednostavljenu proceduru plaćanja, glavna prednost ovog sistema ogleda se u činjenici da nije potrebno fizičko posedovanje platne kartice, jer je dovoljno skenirati NBS IPS QR kod mobilnim telefonom na kojem je instalirana aplikacija za mobilno bankarstvo.

Takođe, ukoliko se ugovaranje polise i plaćanje obavlja u potpunosti mobilnim telefonom, obezbeđena je opcija transfera IPS QR koda direktno u aplikaciju za mobilno bankarstvo. U oba slučaja, klijent autorizuje transakciju na način kako je predviđeno u mobilnoj aplikaciji poslovne banke.

Da podsetimo, DDOR osiguranje, je prvo na tržištu uvelo mogućnost plaćanja premije osiguranja pomoću NBS IPS QR kod standarda Narodne banke Srbije još početkom 2020. godine. Od tada se na svim uplatnicama nalazi i QR kod čijim se skeniranjem automatski popunjava uplatnica u bilo kojoj mobilnoj aplikaciji poslovne banke. Sada je ovaj sistem dodatno unapređen i ovaj vid plaćanja je na raspolaganju i na DDOR on-line prodavnici moj.ddor.rs.

DDOR osiguranje će i u narednom periodu nastaviti dalji razvoj svojih kanala komunikacije i prodaje kako bi digitalizacijom, za svoje klijente obezbedilo viši nivo usluga, naprednije korisničko iskustvo, ali i bezbednosti ličnih podataka.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar