Home Promo Panorama Novog Beograda bogatija je za još jednu poslovnu zvezdu – GTC X

Panorama Novog Beograda bogatija je za još jednu poslovnu zvezdu – GTC X

by bifadmin

GTC Grupa, jedan od vodećih investitora u oblasti komercijalnih nekretnina u centralnoj, istočnoj i južnoj Evropi, koja je u Srbiji prisutna skoro 20 godina i gde je izgradila do sada 140.000 m2 poslovnih zgrada premium klase i 35.000 m2 komercijalnog prostora, otvorila je svoj najnoviji poslovni objekat – GTC X koji će zauvek unaprediti standarde poslovne gradnje.

GTC X na tržište donosi 17.000 m2 prvoklasnog poslovnog prostora u bloku 41 na Novom Beogradu u Bulevaru Milutina Milankovića. Kao i svi dosadašnji projekti GTC Grupe, GTC X je projektovan i izgrađen u skladu sa zelenim standardima LEED Gold sertifikata, koji garantuje maksimalnu energetsku efikasnost i najsavremeniju tehnologiju.

Otvaranju zgrade i početku novog istorijskog poglavlja u Srbiji, prisustvovao je menadžment kompanije GTC: gops. Zoltan Fekete, predsednik Upravnog odbora GTC-a, Janoš Gardai, glavni operativni direktor i Ziv Gigi, izvršni direktor za Jugoistočnu Evropu.

Predsednik Upravnog odbora GTC-a, Zoltan Fekete je podelio svoje iskreno zadovoljstvo povodom otvaranja impresivne GTC X zgrade:

„GTC X nije samo izuzetna zgrada već je i velika prekretnica u istoriji naše kompanije, i – glasna i jasna demonstracija naše posvećenosti srpskom tržištu.“

On je istakao da GTC X nije samo posebno obeležje koje definiše čitav jedan kvart u velikoj srpskoj prestonici, već i istinski prikaz misije GTC-a da stvori izuzetnu vrednost za svoje klijente na principima održivog razvoja.

„Mi isporučujemo moderne zgrade, naglašavajući kriterijume održivosti definisane najvišim industrijskim standardima. Pridajemo veliku pažnju uticaju naše izgradnje na životnu sredinu i unapređujemo naše zgrade rešenjima za uštedu energije i vode.

Sve ovo radimo da bismo stvorili zgrade koje podstiču interakciju i saradnju što naše zakupce čini još uspešnijim i produktivnijim“, zaključio je Fekete.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar