Home Promo Triglav osiguranje – Sve će biti u redu

Triglav osiguranje – Sve će biti u redu

by bifadmin

„Sve će biti u redu“ je izraz ohrabrenja koji nam je poznat iz svakodnevnog života. To kažemo kada prijatelju želimo da pružimo utehu, pomoć i podršku.

Triglav Osiguranje je od 1. novembra 2022. godine pokrenulo online medij „Sve će biti u redu“, sa ciljem da na profesionalan, razumljiv, precizan, ali jednostavan način pruži savete, objašnjenja i podeli važne priče sa korisnicima. Sadržaj ovog interesantnog sajta obezbediće bolje razumevanje potreba i proizvoda osiguranja, kao i podizanje svesti o značaju adekvatne osiguravajuće zaštite.

www.svecebitiuredu.triglav.rs je portal koji svojim posetiocima nudi raznoliko putovanje kroz brojne teme sa korisnim i interesantnim sadržajem. Biće tu mnoštvo članaka, vizuelno prijemčivih infografika, bogatih različitim podacima i edukativnih online testova.

Za proizvode osiguranja često čujemo da su isuviše komplikovani, jer „ko može da razume ono napisano sitnim slovima“. Mi želimo da dokažemo suprotno i razbijemo mitove jednostavnim savetima za bezbrižnu svakodnevnicu. Portal je namenjen širokoj publici i svojim sadržajem će odgovoriti njenim specifičnim interesovanjima. Namera nam je da posetiocima pružimo podršku pri prolasku kroz razne životne faze i događaje i usmerimo ih da donesu bolje odluke, kada je osiguranje u pitanju.

Portal „Sve će biti u redu“ je deo sveobuhvatnog ekosistema eksternih i internih medija Triglav grupe. Iako osiguranje za mnoge deluje komplikovano, vodeća osiguravajuća grupacija u ovom regionu, Triglav grupa, poseduje znanje i ekspertizu da našoj publici pomogne da izađe na kraj sa sitnim slovima.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar