Home Promo Učestvuj u Plazma nagradnoj igri i osvoji MINI Cooper S

Učestvuj u Plazma nagradnoj igri i osvoji MINI Cooper S

by bifadmin

Plazma te poziva da se za najslađi kraj ručka počastiš savršenim zalogajima Plazma Kocke i Plazma Stiksa, i učestvuješ u nacionalnoj nagradnoj igri “Osećaj koji nas spaja i nagrade osvaja!”. Svake nedelje očekuju vas vredne nagrade i mogućnost osvajanja glavne premije – automobila BMW MINI Cooper S. Ima li nešto lepše od osećaja koji nas spaja dok uživamo u neodoljivom ukusu omiljene poslastice?

Kupovinom dva ista pakovanja ili njihovom kombinacijom, od 1. novembra, možete učestvovati u prvoj nacionalnoj nagradnoj igri Plazma Kocka i Stiksa. Sve što je potrebno jeste da nakon kupovine dva proizvoda iz asortimana Plazma Kocka i Stiksi, ili njihovom kombinacijom, pošaljete SMS* sa precizno unetim BI brojem sa fiskalnog računa na broj 5544.
Učestvujte u nagradnoj igri i možda baš vi osvojite neku od nedeljnih nagrada: Spa vikend za dvoje, Apple Iphone 13 i Costa Coffee paket, ili postanete dobitnik glavne nagrade – BMW MINI Cooper S, 6. decembra.

Bilo da birate Plazma Kocku prelivenu najfinijom čokoladom i komadićima Plazme ili su vaš favorit Plazma Stiksi sa 65% belgijske čokolade, zajednički trenuci nakon dobrog ručka biće upotpunjeni najukusnijim uspomenama, jer najslađi zalogaj uvek ostaje za kraj.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar