Home Promo Miele mašine za pranje veša uz 10 godina garancije

Miele mašine za pranje veša uz 10 godina garancije

by bifadmin

Imajući u vidu da su kvalitet i pouzdanost glavni aduti pri kupovini bele tehnike, kompanija Miele najavila je akciju za sve one koji su u potrazi za sigurnim saveznikom pri pranju veša. U naredna tri meseca svi koji se odluče na kupovinu Miele mašina za pranje veša WWF 360 WPS i WWD 320 WCS imaće mogućnost produženja garantnog roka uređaja za dodatnih 8 godina, čime će dobiti ukupno 10 godina garancije na ovaj uređaj.

Miele mašine za pranje veša WWF 360 WPS i WWD 320 WCS poseduju QuickPowerWash program, koji osigurava visok učinak pranja za samo 49 minuta, ali i DirectSensor pomoću kojeg je omogućeno jednostavno i lako upravljanje uređajem uz pomoć vrhova prstiju. Osim toga, ovi model mašine ima i CapDosing opciju, koja olakšava održavanje i tretman osetljive odeće uz prigodno i ekološko doziranje uz pomoć Miele doziranih kapsula deterdženta, omekšivača i posebnih kapsula za uklanjanje upornih fleka. Dodatna pogodnost uređaja WWF 360 WPS jeste i inovativni sistem za pametno umrežavanje Miele@home, koji imaju svi pametni Miele kućni aparati.

Ono što brend Miele čini sinonimom za dug vek trajanja jeste činjenica da je svaki uređaj koji napusti proizvodnu traku testiran za period korišćenja od minimum 20 godina, čime garantuje pouzdanost, vrhunski kvalitet učinka, ali i integraciju najsavremenijih tehnologija koje pojednostavljuju svakodnevne kućne poslove. Kompanija Miele svesna je da je neophodno voditi računa i o uštedi energije i očuvanju resursa, zbog čega uvođenjem naizgled malih inovacija, poput kraćih ciklusa pranja, više energetske efikasnosti uređaja i automatskog doziranja koje optimizuje potrošnju deterdženta, doprinosi uveliko kada su u pitanju održivi razvoj i smanjenje troškova svakog domaćinstva.

Zbog svega navedenog, kupci širom sveta ostaju verni Miele brendu i preporučuju ga drugima. U mnogim zemljama Miele je omiljeni brend u svojoj grani industrije, dok je na svom matičnom, nemačkom tržištu, Miele proglašen za Best Brend Ever – „Najbolju robnu marku ikada“ u svim oblastima.

Akcija traje u periodu od 1. novembra ove godine do 31. januara sledeće godine, a sve informacije o tome kako da obezbedite svojoj veš mašini produženu garanciju možete da pronađete na sledećem linku.
Oni koji žele bolje da se upoznaju sa funkcijama Miele kućnih aparata, mogu posetiti neki od Miele Experience Centara u Beogradu u kojima su svi uređaji u funkciji i spremni za testiranje.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar